MENIU

Circ, teatru şi distracţie la Zoo, cu ocazia Zilei Copiiilor

Foto: Realitatea.net

Primăria Capitalei a organizat o serie de evenimente cu ocazia Zilei Copiiilor, printre care spectacole de circ, de teatru dar şi acţiuni \"verzi\" distractive, la Grădina Zoologică din Bucureşti.

DISTRACŢIE LA ZOO

Copiii au fost aşteptaţi la Grădina Zoologică să se bucure de animăluţe şi de mediu. Micuţii au avut parte de numeroase evenimente în cadrul Grădinii, printre care şi "Planeta Pământ prin ochii copiilor noştri", unde fiecare copil şi-a desenează cutiuţa în care a primi cadoul de participare.

Copiii au putut să deseneze pe asfalt animăluţele preferate, iar „piscina” elefantului Gaia i-a aşteaptă la joc şi voie bună.

CROSUL PĂDURII

Sâmbătă 30 mai, la ora 9:30, în parcul Herăstrău (intrarea din şoseaua Nordului, la Roata Mare) se dă startul la Crosul Pădurii.

Evenimentul este un antrenament public tematic şi se înscrie în seria antrenamentelor  din cadrul Bucharest City Marathon, care va avea loc pe 18 octombrie 2009.

FESTIVALUL CIRCULUI

Circul Globus organizează, în perioada 26 mai – 7 iunie, cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Artă a Circului.  

Festivalul va aduce atât copiilor, cât şi părinţilor spectacolele a trei dintre cele mai importante circuri din lume: Circul „Salome“ din Germania, Circul „Le Masque“ din Statele Unite ale Americii şi Circul Naţional „Berousek“ din Cehia.

Circurile îşi vor amplasa chapitou-rile în trei locaţii diferite din Capitală:

  • Circul „Salome“ - Parcul Unirii
  • Circul „Le Masque“ - Parcul Moghioroş, Drumul Taberei .
  • Circul „Berousek“ - Parcul Titan


În afara competiţiei, Circ & Variete „Globus“ va prezenta publicului şi invitaţilor din străinătate spectacolul „D’ale Bibicilor lui Caragiale". Reprezentaţiile vor avea loc  sâmbătă şi duminică, de la ora 15, la Circ & Variete „Globus“, din Aleea Circului.

B-FIT in the Street!  sau Teatrul iese din nou în stradă

18 trupe din 6 ţări europene vor cuceri Capitala în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă

Primăria Municipiului Bucureşti organizează prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale, în perioada 28 – 31 mai cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!.