MENIU

Ciprian Danşa: Dacă eram şmecher, ţineam jocul la mijlocul terenului

Foto: NewsIn

Arbitrul meciului Dinamo - Gloria Bistriţa (1-1) recunoaşte că a greşit că nu le-a acordat "câinilor" penalty în prelungirile meciului disputat în etapa a 11-a în Ştefan cel Mare.

Arbitrul întâlnirii Dinamo-Gloria Bistriţa (1-1), Ciprian Danşa, a declarat recunoscut într-o declaraţie dată agenţiei NewsIn că a greşit când nu a acordat un penalty gazdelor în prelungirile partidei, la contactul dintre Ciucă şi Andrei Cristea, şi a adăugat că va suporta deciziile care vor fi luate de CCA împotriva sa.

"Am greşit la acea fază şi voi suporta consecinţele. Nu am revăzut faza la televizor, însă toată lumea cu care am vorbit mi-a zis că am greşit. Suntem oameni şi suntem expuşi greşelilor. Îmi pare rău că nu am avut mai mult noroc. Dacă eram şmecher, ţineam jocul la mijlocul terenului şi nu se mai întâmpla această fază, dar eu am vrut să dau cursivitate meciului. Asta este, mergem mai departe, trebuie să învăţăm din greşeli, iar dacă nu vom face asta, nu avem cum să progresăm niciodată", a spus Danşa.

Centralul din Oradea a explicat faza controversată din ultimul minut al prelungirilor: "Jocul m-a prins departe de acea fază. A fost o degajare a portarului, apoi pasa de la mijlocul terenului şi am fost prins la 25-30 de metri de acea fază. Iniţial, am văzut că mingea a mers în lateral din acel contact şi am crezut că fundaşul a lovit balonul. Era ultimul minut şi am considerat că nu este o fază clară şi am lăsat jocul să continue".

Ciprian Danşa a comentat şi zvonurile potrivit cărora, la finalul întâlnirii, jucătorii dinamovişti ar fi intrat în cabină arbitrilor: "Nu am fost bruscat de jucătorii sau oficialii echipei gazdă după fluierul final. Au fost discuţii normale, ca după fiecare meci. Uşa cabinei noastre a fost deschisă mereu, nu a intrat nimeni peste noi. S-au auzit strigăte la vestiare, însă nu ne-a reproşat nimeni nimic".