MENIU

Ciolacu: Când îmi scrieţi, nu mă deranjează dacă în loc de 'Salut, Marcel' începeți cu 'Jos, Guvernul!'

Premierul Marcel Ciolacu nu se teme de critici la adresa sa și a guvernului, ci chiar susține că acestea îl motivează. Aflat în vizită în județul Hunedoara, șeful guvernului a mărturisit că mesajele antiguvernamentale pe care le primește zi de zi, încă de la prima oră, îl fac să reziste în politică și se simte foarte bine.

"Am un prieten foarte bun, decan la o importantă facultate din Bucureşti, care în fiecare dimineaţă îmi scrie: 'Jos Guvernul!'. Eu aşa rezist. Mă simt foarte bine. Şi rog pe toţi prietenii şi pe dumneavoastră când îmi scrieţi pe whatsapp, pe sms, nu mă deranjează dacă în loc de 'salut Marcel' începeţi cu 'jos Guvernul!'. E un mod de a te autoapăra", a declarat Ciolacu la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Hunedoara.

Aflat în vizită oficială în județul Hunedoara, premierul s-a oprit în piața din Deva unde a dat mâna cu localnicii și comercianții. „Oameni frumoși, cu energie pozitivă, care ne dau tăria de a face schimbări”, a scris șeful Guvernului în postarea de pe Facebook. Asta în timp ce conflictele politice pe noile taxe, dar și pe gafele executivului după majorarea salariului minim, se accentueaza tot mai tare. 

 

Mai multe articole despre:
ciolacu jos guvernul guvern bugetari