MENIU

Cinci răniţi într-un accident petrecut în Capitală, din vina unor şoferi care au consumat alcool

Foto: blogspot.com

Cinci persoane au fost rănite şi două maşini s-au făcut praf sâmbătă dimineaţă, într-un accident petrecut în Sectorul 4 al Capitalei. În accident au fost implicaţi doi şoferi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, informează Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Potrivit oficialilor Brigăzii de Poliţie, accidentul a fost raportat în jurul orei 5.44 de trecătorii care se aflau la acea oră în zona Reşiţa din Sectorul 4 al Capitalei.

Măsurătorile, precum şi declaraţiile martorilor, arată că şoferul unui autoturism Dacia, care rula pe strada Reşiţa, dinspre Piaţa Reşiţa către zona Niţu Vasile, a depăşit banda continuă încercând să depăşească o altă maşină şi nu a revenit în timp util pe banda sa de mers.

La intersecţia arterei amintite cu strada Grădiştea, Dacia s-a izbit violent cu un autoturism Audi A4, iar în urma accidentului, atât şoferul autoturismului de fabricaţie autohtonă, un bărbat în vârstă de 31 de ani, cât şi alţi patru tineri, au fost răniţi, dintre care unul foarte grav.

Testele de alcoolemie la care au fost supuşi şoferii autoturimelor au arătat că aceştia conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,79 miligrame de alcool pur în aerul expirat pentru şoferul Daciei şi 0,11 miligrame de alcool pur în aerul expirat pentru şoferul autoturismului Audi.

Ambii şoferi sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă, iar şoferul Daciei şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.