MENIU

Chelsea umblă din nou după Robinho şi Dani Alves

Foto: www.usatoday.com

După ce zilele trecute au apărut informaţii potrivit cărora patronul Roman Abramovici vrea să întinerească lotul, presa engleză a anunţat, marţi, că Chelsea a început să insiste din nou pentru a-i legitima pe brazilienii Robinho (Manchester City) şi Dani Alves (Barcelona), care au fost doriţi şi în vară pe Stamford Bridge.

Chelsea a încercat să-l transfere pe Robinho şi în vară, de la Real Madrid, însă în cele din urmă el a ajuns la Manchester City. Deşi gruparea din Manchester a plătit pentru el 32,5 milioane de lire sterline, Robinho nu a reuşit să aducă de unul singur în vârf formaţia pregătită de Mark Hughes, iar acum este în dizgraţia suporterilor, care îl acuză de perioada nefastă traversată de echipă.

Deşi iniţial oficialii de la Chelsea anunţaseră că nu vor mai arunca bani pe transferuri, lucrurile par să se fi schimbat în contextul în care este posibil ca londonezii să rateze titlul şi în acest an. Una dintre priorităţi este fundaşul Dani Alves, de la FC Barcleona, formaţie la care a ajuns în iulie 2008. Tot atunci, el a brazilianul a fost dorit şi la Chelsea, însă lui Abramovici suma de transfer cerută de FC Sevilla i s-a părut prea mare.

Mai multe articole despre:
Chelsea Barcelona Manchester City Robinho Dani Alves