MENIU

CFR-ul a fost la înălţime în meciul cu FC Braşov

Foto: www.cfrcluj.com

CFR-ul a învins FC Braşov cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Sixto Peralta (73) şi Diego Ruiz (91), într-un meci din etapa a 31-a a Ligii I.

CFR Cluj a întâlnit o echipă foarte bine organizată aşa că în prima repriză deşi au avut multe ocazii, feroviarii nu au reuşit să înscrie. În primul sfert de oră de joc nu a fost nicio ocazie importantă la cele două porţi.

Primul şut care pune în pericol poarta lui Nuno Claro este al lui Surdu (27), dar portarul reuşeşte să prindă. Poarta lui Dani Coman este luată cu asalt de clujeni. Mai întâi Tony şutează de la 20 de metri peste poartă, apoi Pereira centrează, iar Yssouf Kone reia cu capul din centrul careului, însă Dani Coman prinde din nou. 

Cea mai mare ocazie a primei reprize este în al doilea minut de prelungiri când Dubarbier reia de la 12 metri, de pe partea stângă, din vole, însă Coman face un efort şi respinge.

Cea de-a doua repriză este dominată de CFR Cluj. Sixto Peralta (min. 73) reia cu o lovitură de cap din 6 metri în viclu. Dani Coman sare să prindă mingea, însă nu mai ajunge la ea. Dubarbier şutează apoi la poarta lui Coman care respinge în faţă, iar Ruiz încearcă o foarfecă laterală şi se accidentează.

Braşovenii nici n-au apucat să se apropie de poarta adversă că din nou mingea ajunge în posesia gazdelor. Diego Ruiz (min. 91) înscrie cu capul, din 5 metri, după o centrare venită de la Mara. 

Meciul se încheie cu victoria clară a CFR-ului în faţa formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu. CFR Cluj urcă pe locul patru în clasament.

Caseta tehnică: 

CFR CLUJ - FC BRAŞOV 2-0 (Peralta 74, Ruiz 90+2)

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Galiassi (Ruiz 57), Alcantara, Pereira - G. Mureşan, Leao (D. Flores 76) - Mara, Peralta, Dubarbier (Panin 87) - Y. Kone. Antrenor: Antonio Conceicao.

FC Braşov: D. Coman - Rui Duarte (I. Voicu 60), Abrudan, N. Constantin, Ezequias - M. Roman, Ilyeş, P. Adriano, C. Munteanu (Măldărăşanu 78) - Sburlea (Dedu 73), Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Alcantara 31, Mureşan 60 / Ezequias 44, N. Constantin 85

Arbitri: Dragomir Stankovic - Mickali Tomicic, Igor Radojcic (toţi din Serbia)

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu; Spectatori: 5.744 

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida CFR Cluj - FC Braşov, scor 2-0.
 

Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj FC Braşov etapa a 31-a