MENIU

CFR - Mureşan spune că echipa are un nou antrenor, dar refuză să-i dezvăluie numele

Foto: www.stelisti.ro

Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat marţi că CFR Cluj s-a înţeles cu noul antrenor al echipei, dar a refuzat să comunice numele acestuia, explicând că mai sunt de pus la punct o serie de detalii.

"Noul staff tehnic va face duminică primul antrenament cu echipa. Sunt toate puse la punct, ne-am înţeles deja, dar mai sunt detalii de rezolvat. Nu pot să spun cine e, o să aflaţi la timpul potrivit. Pe Trombetta l-am anunţat în urmă cu câteva zile că nu mai este antrenorul echipei", a declarat Iuliu Mureşan.

Misterios şi pus pe glume, preşedintele campioanei a evitat să clarifice dacă noul antrenor este sau nu Duşan Uhrin Jr, aşa cum s-a zvonit în presă. "Nu este Duşan Uhrin, o să vedeţi", a declarat Mureşan, care a fost întrebat dacă garantează faptul că noul antrenor nu este cehul, a replicat: "Nu garantez nimic!". Tot despre viitorul tehnician, Mureşan a mai spus: "S-ar putea să fie din Cehia. O să vedeţi. Din punctul meu de vedere este un nume, un antrenor foarte bun. Se pliază pe gândirea noastră. Dacă a avut până acum performanţe? O să facă cu noi performanţă. Nu este brunet", a mai spus Iuliu Mureşan.

Oficialul ardelenilor a mai spus că CFR nu este interesată de serviciile lui Ionuţ Mazilu şi a anunţat că pe adresa clubului nu există nicio ofertă oficială pentru Dubarbier. "Pentru Culio avem ofertă concretă. Depinde cum vor evolua lucrurile", a mai spus preşedintele lui CFR.

Impresarul lui Duşan Uhrin, Daniel Stanciu, a declarat că au existat contacte între oficialii lui CFR Cluj şi tehnicianul ceh în ultimele zile, însă în acest moment nu este nimic concret.

"A fost o discuţie de principiu pentru venirea lui Uhrin la CFR Cluj, dar până acum nu e nimic clar. Nu mai cunosc nicio informaţie. Pe Duşan l-ar tenta o revenire în România, dar din vară. Vom vedea ce va fi. Oricum, regulamentele nu îi permit să antreneze în această iarnă în Liga I. Acum nu este nimic concret", a spus Stanciu, care a adăugat că Uhrin a refuzat de curând o ofertă din prima ligă rusă.

În altă ordine de idei, tehnicianul ceh a semnat o înţelegere cu FC Timişoara pentru a-şi primi restanţele salariale din ultimele trei luni, în valoare de 55.000 de euro. Conform contractului semnat între cele două părţi pe care FC Timişoara l-a depus în cursul zilei de marţi la FRF, bănăţenii se obligă să îi achite lui Uhrin suma datorată până pe 15 februarie.

Conform actualului regulament al FRF, Duşan Uhrin nu poate antrena două echipe din Liga I în acelaşi sezon competiţional, după ce în turul campionatului s-a aflat la conducerea lui FC Timişoara.

Agentul Daniel Stanciu a mai dezvăluit că a fost sunat de o persoană din Italia care l-a informat că un om din anturajul campioanei CFR Cluj i-ar fi propus un contract tehnicianului Antonio Cabrini (51 de ani), însă nu poate să confirme dacă informaţia este adevărată.

Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat marţi că CFR Cluj s-a înţeles cu noul antrenor al echipei, dar a refuzat să comunice numele acestuia, explicând că mai sunt de pus la punct o serie de detalii.