MENIU

CFR Cluj-Swindon Town 1-1, în primul amical al ardelenilor din cantonamentul de la Abtenau

Foto: NewsIn

CFR Cluj a remizat, duminică, scor 1-1, cu formaţia engleză de liga a treia Swindon Town, în prima partidă de verificare din cadrul stagiului de pregătire din Austria, în care au fost utilizaţi şi noii veniţi Boris Peskovic şi Emil Dică, transmite corespondentul NewsIn.

Unicul gol al ardelenilor a fost marcat de argentinianul Diego Ruiz, în minutul 48, în urma unei centrări venite de la Emil Dică. Swindon Town a deschis scorul prin McNamee, în minutul 29.

Tehnicianul Antonio Conceicao a folosit în fiecare repriză formule diferite de echipă: repriza I: Stăncioiu - Tony, G. Mureşan, Alcantara, Panin - Culio, Dani, Peralta, Deac - Y. Kone, Mara; repriza a II-a: Peskovici - Panin, Cadu, Flores, Boroştean - E. Dică, Leao, Trică, Dubarbier - Ruiz, Didy. Au mai intrat: Traore şi Sergiu Buş.

În partida cu Swindon Town au evoluat şi jucătorii transferaţi în această vară, Emil Dică şi Boris Peskovic, dar şi Eugen Trică, revenit de la Anorthosis Famagusta. De asemenea, au fost utilizaţi şi juniorii promovaţi de la echipa a doua, Ionuţ Boroştean şi Sergiu Buş.

Următorul joc al lui CFR Cluj este programat la 15 iulie, în compania slovacilor de la Slovan Liberec.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj fotbal amical Swindon Town