MENIU

CFR Cluj rămâne fără patru jucători

Foto: NewsIn

Campioana României, CFR Cluj, va pierde la sfârşitul acestei luni patru jucători dintre străinii care se pregătesc sub comanda cuplului de tehnicieni Dusan Uhrin jr. - Ales Jindra.

Yssouf Kone, Rade Veljovic, Emmanuel Kone şi Alvaro Pereira vor pleca de la Cluj înainte de finalul lunii martie. Nu este, însă, vorba despre o despărţire definitivă, ci despre faptul că aceştia au fost convocaţi la echipele lor naţionale.

Astfel, potrivit site-ului oficial al grupării ardelene, atacantul Rade Veljovic a fost convocat la naţionala under-21 a Serbiei în vederea disputării a două meciuri de verificare înaintea Campionatului European de tineret. Serbia va întâlni Ucraina, pe 28 martie, şi România, pe 1 aprilie.

Yssouf Kone a fost chemat la naţionala Burkinei-Faso pentru meciul de pe teren propriu cu Guineea (28 martie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Tot în preliminariile CM va evolua la sfârşitul acestei luni şi celălalt Kone de la Cluj, Emmanuel, care a fost convocat în reprezentativa Coastei de Fildeşş pentru partida cu Malawi (29 martie).

Fundaşul Alvaro Pereira a fost selecţionat în lotul Uruguayului pentru partidele cu Paraguay (28 martie)  şi Chile (1 aprilie), din preliminariile CM 2010, zona America de Sud.