MENIU

CFR Cluj: Pereira s-ar putea transfera la Benfica, la schimb cu Sepsi, scrie presa portugheză

Foto: NewsIn

Internaţionalul uruguayan al campioanei CFR Cluj, Alvaro Pereira, s-ar putea transfera la vară la formaţia portugheză Benfica Lisabona, iar Laszlo Sepsi ar putea fi monedă de schimb, informează cotidianul A Bola.

Pereira este cotat de CFR Cluj la cinci milioane de euro, însă gruparea lusitană ar dori să-l ofere la schimb pe Laszlo Sepsi, împrumutat în prezent la Racing Santander, şi o sumă de bani.

Fundaşul uruguayan în vârstă de 24 de ani a fost achiziţionat în vara trecută de la Argentinos Juniors în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro, iar în acest sezon al Ligii I a evoluat în 23 de meciuri şi a marcat un gol. Pereira poate evolua atât ca fundaş stânga, cât şi ca mijlocaş de bandă, fiind unul dintre jucătorii de bază ai campioanei.

Laszlo Sepsi a fost achiziţionat de Benfica Lisabona în urmă cu un an şi două luni de la Gloria Bistriţa pentru 1,8 milioane de euro, însă nu a evoluat decât în returul campionatului trecut. În vara trecută, fundaşul stânga a fost împrumutat pentru un sezon la echipa spaniolă Racing Santander.