MENIU

CFR Cluj-Partizan Belgrad 1-0, în cel de-al treilea meci de pregătire al ardelenilor din Antalya

Foto: www.romanialibera.ro

Campioana României, CFR Cluj, a învins marţi, scor 1-0, liderul la zi din campionatul Serbiei, Partizan Belgrad, în cea de-a treia partidă de verificare a ardelenilor din turneul de pregătire din Antalya.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Traore, în minutul 77, în urma unei execuţii spectaculoase, foarfecă pe spate.

Antrenorul Ales Jindra a început partida în următoarea formulă: Stăncioiu - Panin, Ousmane Viera, Cadu, Flores - E. Kone, Mureşan, Peralta, Deac - Y. Kone, Veljovic. În a doua parte a meciului, la campioana României au mai intrat: Nuno Claro, Diego Ruiz, M. Jose, Dani, Traore, Galiassi, Prette, Pereira.

Pe banca tehnică a clujenilor a stat Ales Jindra, însă indicaţiile şi schimbările din timpul partidei i-au aparţinut lui Duşan Uhrin, cel care a preferat în prima repriză să urmărească meciul de lângă preşedintele Iuliu Mureşan. La partidă a asistat şi Mircea Rednic, tehnicianul dinamovist venind să spioneze una dintre contracandidatele la titlu ale echipei din Ştefan cel Mare.

Partizan Belgrad este deţinătoarea titlului în Serbia şi lider în momentul de faţă în campionat. Echipa sârbă a eliminat în toamnă din Cupa UEFA pe FC Timişoara, formaţie pregătită atunci de Duşan Uhrin.

În primele două partide din cadrul primului turneu din Antalya, formaţia lui Ales Jindra a învins echipa ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, scor 1-0, şi pe Shanghai Shenhua (vicecampioana Chinei), scor 2-1.

În acest stagiu de pregătire, ardelenii vor mai întâlni pe Slovan Bratislava pe 29 ianuarie, iar pe 30 ianuarie vor reveni în ţară. Al doilea cantonament al clujenilor se va disputa tot în Antalya, lângă Belek, însă într-un alt complex, în perioada 5-15 februarie. Campionii vor juca trei meciuri amicale, cu Litex Loveci (Bulgaria, locul 3), pe 7 februarie, GKS Belchatow (Polonia, locul 5), pe 9 februarie şi Slaven Koprivnica (Croaţia, locul 4), la 11 februarie.