MENIU

CFR Cluj: Iuliu Mureşan şi Răzvan Zamfir au fost în Portugalia pentru a negocia transferul lui Pereira la Benfica

Foto: NewsIn

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, şi directorul executiv al clubului, Răzvan Zamfir, au fost miercuri la Lisabona pentru a discuta cu reprezentanţii clubului Benfica despre transferul lui Pereira, informează cotidianul lusitan O'Jogo.

Reporterii lusitani i-au văzut pe Iuliu Mureşn şi Răzvan Zamfir la un hotel din capitala Portugaliei, deşi aceştia au făcut tot posibilul pentru a trece neobservaţi. Din câte se pare, reprezentanţii clubului român s-au întâlnit cu cei ai clubului Benfica pentru a discuta despre trecerea uruguayanului Alvaro Pereira la gruparea lusitană.

"Clubul Benfica trece în acest moment prin unele probleme financiare şi ar putea oferi unul sau chiar doi jucători plus o sumă de bani pentru transferul lui Pereira. Având în vedere şi problemele financiare ale românilor, dar şi bunele relaţii dintre cele două cluburi, deşi preţul jucătorului este de circa 5-6 milioane de euro, s-ar putea ajunge la o altă înţelgere. Din afacere ar putea face parte şi românul Laszlo Sepsi, care nu mai este dorit de portughezi", notează O'Jogo.

Alvaro Pereira a fost adus la CFR la începutul sezonul 2007-2008 de la formaţia Argentina Juniors pentru aproximativ două milioane de euro, iar fotbalistul mai are încă patru ani de contract cu gruparea din Cluj.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj Iuliu Mureşan Pereira