MENIU

CFR Cluj în semifinalele Cupei, după un meci cu cântec

<descriere>

Derby-ul sferturilor Cupei României a fost unul viciat de erorile de arbitraj. Dacă Universităţii i-a fost anulat un gol valabil, CFR Cluj s-a impus graţie unei reuşite ce ar fi trebuit anulate.

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a învins, miercuri, la limită, scor 1-0, pe Universitatea Craiova, chiar pe stadionul Ion Oblemenco.

Oltenii au început bine meciul şi după 10 minute au băgat mingea în poartă, prin Florin Costea. Bucuria lor a durat, însă, doar câteva secunde, deoarece reuşita nu a fost validată de Alexandru Tudor, după ce tuşierul a semnalizat, eronat, ofsaid la atacantul Craiovei.

După minute bune în care nu s-au produs evenimente notabile, CFR Cluj a marcat prin Dubarbier (25) un gol care avea toate premisele pentru a fi anulat, după ce Traore, aflat în ofsaid, l-a împiedicat pe Lung să vadă balonul, influenţând faza cu toate că nu a intenţionat să joace mingea.

La scurt timp, ardelenii au rămas în inferioritate numerică, după ce Lacina Traore a fost eliminat (40) pentru că a lovit cu cotul un adversar, iar după acel moment terenul parcă s-a înclinat spre poarta lui Peskovic. Florin Costea, Dina, trimis de Neagoe în teren pentru a crea presiune şi a încerca să profite de superioritatea numerică, şi Valentin Badea nu au nimerit, însă, ţinta, iar CFR a rămas în avantaj.

O echipă în general ofensivă, CFR a avut o faţă nouă sub comanda lui Andrea Mandorlini, aflat la primul joc pe banca tehnică a clujenilor. În timp ce jucătorii Universităţii se năpusteau spre poarta lui Peskovic, cei ai Clujului s-au apărat exact şi s-au mulţumit să conserve rezultatul, nemaipunând nicio secundă în pericol poarta lui Silviu Lung jr.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 0-1.