MENIU

Cezar Preda: PD-L dă dovadă de solidaritate ţigănească în cazul Ridzi

Foto: RTV

Conducerea democrat-liberalilor intenţionează să o înlocuiască din funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului pe Monica Iacob-Ridzi, indiferent dacă DNA va decide începerea urmăririi penale.

Vicepreşedintele PD-L, Cezar Preda, a declarat că nu este interesat de cazul Ridzi în condiţiile în care, de zece zile, în loc să se ocupe de atribuţiile sale şi "de proiectele aflate în desfăşutrare, precum Prima Casă", PD-L o anchetează pe Monica Iacob Ridzi.

"E decizia primului ministru să găsească un înlocuitor", a spus Preda.

"Să încheiem odată. Asta e solidaritate ţigănească", afirmă Preda. Potrivit democrat-liberalului, "solidaritate ţigănească înseamnă atunci când cauţi cu orice preţ să umpli, aşa, colorat, o chestiune care oricum se va tranşa pe elementele legale care o stăpânesc".

Pe de altă parte, solidaritatea politică, în viziunea lui Preda "înseamnă să fiu solidar cu programul pe care îl votez eu, ca partid. Nu trebuie să fiu solidar cu oamenii. Mi-am spus părerea despre destituirea ministrului Ridzi. Un ministru nu trebuie să se scuze pentru că un ministru este supus oricând opiniei publice şi organelor de anchetă".

Citeşte şi... PD-L caută înlocuitor pentru Monica Iacob-Ridzi

Mai multe articole despre:
demisie Emil Boc anchetă Cezar Preda Ridzi