MENIU

Cetatea Unirii a rezistat atacului Timişoarei

Foto: NewsIn

Unirea Alba Iulia a remizat 3-3 cu FC Timişoara. Gazdele au revenit de la 0-2, dar bănăţenii rămân neînvinşi în actualul sezon de Liga I.

Toţi şefii Timişoarei anunţau că echipa va fi mai spectaculoasă la Alba Iulia şi va juca mult mai ofensiv decât ne-a obişnuit în meciurile din cupele europene.

Au avut dreptate şi a rezultat un meci cu desfăşurare halucinantă, Unirea revenind de la 0-2 la 3-2, pentru ca, în final, meciul să se încheie 3-3. Este demnă de de admirat lupta gazdelor pentru fiecare palmă de teren şi credinţa lor în izbândă, însă nu-i mai puţin adevărat că şi bănăţenii şi-au îngreunat singuri situaţia.

După primele 44 de minute se părea că Timişoara nu va avea probleme în a câştiga partida, inclusiv jucătorii săi fiind convinţi de acest lucru. N-au luat în seamă nici avertismentul din finalul primei reprize, când Unirea a redus din diferenţă, făcând 2-1, astfel că pe acest fond de deconcentrare Unirea a devenit mai activă şi a mai punctat de două ori, în minutele 58 şi 74, întorcând scorul la 3-2.

Execuţia de excepţie a lui Dorin Goga, din lovitură liberă, în minutul 83, a făcut ca bănăţenii să smulgă un punct la Alba iulia şi să rămână neînvinşi după cinci etape din Liga I.

CASETA TEHNICĂ:
UNIREA ALBA IULIA-FC TIMIŞOARA 3-3 (Veljovic 45, Bălan 60, C. Cristea 77 / Bucur 5, Cl. Ionescu 29, Goga 84)

Unirea Alba Iulia: Cernea - S. Rădoi (Olah 46), Poverlovic, Bonacin (Bumbac 79), Bucurică - Bălbă, Dâlbea, N. Varga (Selagea 73), C. Cristea - Fl. Dan - Veljovic. Antrenor: Adrian Falub.

FC Timişoara: Pantilimon - Bonfim, Mera, Nibombe, Art. Karamian - St. Stancu (Parks 19), Bourceanu, Cl. Ionescu (Magera 75), Curtean (Latovlevici 64) - Goga, G. Bucur. Antrenor: Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Varga 35, Poverlovic 83 / Nibombe 10, Pantilimon 50

Arbitri: Mugurel Drăgănescu - Cristian Nica, Adrian Vidan

Stadion: Cetate; Spectatori: 5.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Unirea Alba Iulia - FC Timişoara 3-3

Mai multe articole despre:
Liga I etapa a 5-a FC Timişoara Unirea Alba Iulia