MENIU

Cererea de eliberare pe cauţiune a fostului şef CCA, Gheorghe Constantin, amânată pentru marţi

Foto: NewsIn

Cererea de eliberare provizorie a fostului preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a fost amânată, vineri, de Tribunalul Argeş, după ce avocatul său a cerut răgaz câteva zile pentru studierea dosarului.

Magistraţii Tribunalului Argeş au stabilit un nou termen pentru marţi, 2 iunie, la ora 10:30.

Tribunalul Argeş a respins, miercuri, 27 mai, cererea de eliberare pe cauţiune a finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, sentinţa fiind atacată cu recurs de către avocaţii acestuia.

În cazul directorului hypermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă, o altă cerere de eliberare provizorie pe cauţiune se va judeca luni, 1 iunie, la Tribunalul Argeş.

Făcăleaţă a renunţat la cererea sa de eliberare pe cauţiune care ar fi trebuit să se judece miercuri, 27 mai, la Tribunalul Argeş. "Copilul meu nu a avut de unde să strângă 150 de milioane (15.000 de lei, suma stabilită de instanţă pentru cauţiune, n.r.)", a spus Făcăleaţă, în sala de judecată.

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost arestat preventiv în data 14 aprilie, în aceeaşi zi când au fost arestaţi şi fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, Gheorghe Constantin, pentru două infracţiuni de luare de mită, Liviu Ilie Făcăleaţă, persoană din anturajul finaţatorului FC Argeş, în sarcina căruia s-a reţinut o infracţiune de dare de mită şi o infracţiune de complicitate la dare de mită în formă continuată, şi Cristian Dan Libertatu, fost director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş, acuzat de o infracţiune de luare de mită.

Mai multe articole despre:
corupţie fotbal arbitru Gheorghe Constantin CCA