MENIU

Cele mai sexy supereroine - VEZI GALERIE FOTO

Foto: scifiupdates.com
Foto: femalefirst.co.uk
Foto: femalefirst.co.uk
Foto: famouslocation.com
Foto: myspace.com

Au un look super sexy, senzual şi împart dreptatea cu pumnul. Aceasta este imaginea supereroinelor, care au succes pe marele ecran.

Chiar dacă supereroii sunt aduşi mereu în prim plan, ei bine, nici supereroinele nu sunt mai prejos.

Iată topul celor mai sexy superoine:

1. Sue Storm din filmul Fantastic Four, rol interpretat de Jessica Alba. În 2007 a fost votată cea mai sexy supereroină. În ciuda talentului său de a se face invizibilă, Sue Storm a strălucit pe marile ecrane.

2. La 41 de ani, Halle Berry este într-o formă de zile mari. Rolul de Catwoman şi mai ales costumaţia i-au pus şi mai mult în valoare fizicul de invidiat.

3. Nu degeaba a fost votată ani la rând cea mai frumoasă femeie din lume. Lara Crof, o combinaţie de femeie extrem de senzuală şi nemiloasă, a impresionat publicul masculin indiferent de vârstă. 

4. Este una dintre cele mai interesante apariţii de pe covorul roşu. Dar Michelle Pfeiffer a străbătut marele ecran şi a ajuns la inimile bărbaţilor cu rolul Catwoman din filmul "Batman Returns".

5. Elektra, interpretată de Jennifer Garner, este misterioasă, puternică şi sexy, o combinaţie letală de graţie şi forţă, cu care multe specatoare au vistat să se identifice.