MENIU

Cele mai frumoase lumini de Crăciun

Reşedinţa Luberto
Reşedinţa Luberto
Pueblito Paisa
Saks
Rockefeller Center
Frankfurt Christmas Market
Frankfurt Christmas Market
Christmas Street
Winter Festival of Lights
Vandusen Festival of Lights

Indiferent că e vorba de reşedinţele bogaţilor, centre comerciale sau pieţe publice, pregătirile pentru Crăciun sunt în toi, iar marile oraşe ale lumii se gătesc de sărbătoare.

REALITATEA.NET vă propune un top al celor mai frumoase lumini de Crăciun din lume. Locuinţe excentrice ale oamenilor bogaţi, sate cu locuitori ambiţioşi şi centre comerciale, concurează, în fiecare an, la realizarea celor mai inedite decoruri de Sărbători.

Reşedinţa Luberto, Boston Massachsetts

Dominic Luberto începe să-şi decoreze reşedinţa încă din luna octombrie, pentru a reuşi să-şi instaleze luminile care valorează 10.000 de dolari.

Pueblito Paisa, Columbia

Pe culmea dealului Nutibara din Columbia se află Pueblito Paisa, o replică a unui sat tradiţional. Localnicii se adună anual pentru a vedea sătucul decorat pentru Crăciun.



Rockefeller Center, New York City

Rockefeller Center este în fiecare an bogat împodobit, însă luminile de la Saks sunt ceva demn de văzut. Instalaţia include 72.000 de beculeţe şi peste 50 de fulgi de zăpadă luminoşi.



Frankfurt Christmas Market, Birmingham, UK

Frankfurt Christmas Market din Birmingham e un loc unde poţi vedea, simţi şi auzi magia Crăciunului.



Christmas Street, Baltimor, Maryland

În fiecare an West 34th Street din Baltimore, Maryland devine Strada Crăciunului şi atrage turişti din lumea întreagă.



Festivalul Luminilor de Iarnă de la Cascada Niagara, Ontario, Canada

Festivalul Luminilor de Iarnă de la Cascada Niagara aduce anual turiştilor lumini incredibile, iar în fiecare seară de vineri a festivalului, care durează două luni, focuri de artificii luminează cascada.



Festivalul Luminilor, Grădina Botanica VanDusen, Canada


Festivalul durează o lună şi include vizite la Moş Crăciun, apariţii ale spiriduşilor şi concerte de colinde. Nu trebuie ratate nici luminile de pe Lacul Livingstone.

Mai multe articole despre:
Sărbători Crăciun top oraşe