MENIU

Cele mai frumoase fotografii cu animale, săptămâna 15-21 iunie 2009

Foto: AP
Foto: AP/NPWS
Foto: APEXNEWSPIX
Foto: NASHVILLE ZOO/AP
Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP
Foto: ALPHA PRESS
Foto: PA
Foto: BIGPICTURESPHOTO
Foto: Carl Fourie/EPA
Foto: Halden Krog/EPA
Foto: Nic Bothma/EPA
Foto: MARIO LOPEZ/EPA
Foto: David Simcox/National Trust/PA
Foto: BIGPICTURESPHOTO
Foto: AP
Foto: Owen Humphreys/PA

Săptămâna ce a trecut a fost dedicată animalelor albe. Fotografiile cu tigruţi albi au făcut ocolul lumii, precum şi cele cu micul cangur albinos. În atenţia lumii a revenit şi fotbalistul italian Fabio Cannavaro, nu pentru performanţele sale în meciuri, ci pentru joaca cu un...leu.

Vi-l prezentăm pe celebrul wallaby albinos, de la Kosciuszko National Park din New South Wales, Australia, dar şi pe cei trei pui de tigru alb bengalez născuţi la zoo din Guiyang, China. Vă lăsăm pe voi să decideţi care este cel mai scump dintre ei!

Nu vă grăbiţi cu aprecierile, pentru că mai avem un candidat: alt tigruţ alb ca zăpada, Sonja. Micuţa tigroaică este o aventurieră: toată ziua explorează ţinuturile ţarcului său de la zoo Arizona.

Şi pentru că vorbim de feline, vi-l aducem pe leopardul supărat din Indonezia şi cei trei leoparzi mici care s-au mutat în SUA, la zoo Washington şi Nashville. 

Mai avem încă trei pui de tigru Amur ce au ieşit pentru prima oară în public, în faţa căsuţei lor din Scoţia.

Vă spuneam la început despre Fabio Cannavaro şi prietenia sa cu un leu. Fotbalistul italian, mare iubitor de animale, s-a lăsat "păpat" de un pui de leu, în timpul vizitei sale la Lion Park din Randburg, Africa de Sud. 

Dacă vreţi să vedeţi şi alte fotografii superbe cu animale, vă invităm să vizionaţi galeria noastră. Aici veţi mai găsi, printre altele, un morman de crocodili, un căţel rasta şi un veveriţoi roşu!