MENIU

Cele mai bune reduceri de la eMAG la articole pentru casă, grădina și petshop

Am strâns o listă cu cele mai bune reduceri de la eMAG pentru articolele destinate casei, grădinărit și pentru animalele de companie. Prețurile conțin discounturi consistente în această perioadă.

Întreaga listă de reduceri de la eMAG pentru produsele pentru grădină, casă și petshop o găsiți AICI.

În continuare aveți o selecție cu cele mai avantajoase produse resigilate la reducere care se găsesc în oferta eMAG în acest moment.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Tigaie ceramică Tefal Ceram Woks

Această tigaie de la eMAG beneficiază de o reducere uriasă, fiind un produs resigilat. Tigaia Tefal Ceram Woks dispune de un strat rezistent și de tehnologie Thermos Spot pentru gătit savuros și sănătos.

Tigaia are un interior cu înveliș ceramic, exteriorul este din email, iar căldura se distribuie uniform. Tigaia poate fi folosită pentru prăjit, călit și rumenit.

Prețul acestei tigai cu reducere de la eMAG îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Mașină de găurit Heinner

Mașina de  găurit Heinner are o reducere de la eMAG de 10%, produsul este resigilat, ambalajul a fost deschis și prezintă mici urme de utilizare. Mașina de găurit de la Heinner este eficientă și versatilă, cu o viteză variabilă de până la 3200 rpm. Motorul de cupru crește durata de viață a uneltei și îi oferă o rezistență crescută.

Pentru a afla prețul redus dar și alte înformații despre mașina de găurit, accesați ACEST LINK.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Masa de călcat Vileda Premium Plus

Masa de călcat are o reducere masivă de la eMAG, fiind un produs resigilat, ambalajul original a fost deschis și deteriorat, însă are garanție 12 luni. Masa folosește sistemul Heat & Steam care reduce timpul de călcare, iar perforația metalică a mesei permite aburului fierbinte să ventileze hainele, iar stratul metalic al husei reflectă căldura.

Prețul mesei de călcat reduse de la eMAG îl găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Mașina de tuns gazonul

Această mașină de tuns gazonul beneficiază de o reducere de peste 20% din preț, fiind vorba de un produs resigilat care a avut ambalajul deschis și care prezintă câteva zgârieturi. Produsul are garanție 24 de luni.

Mașina de tuns gazonul este pe benzină, are un motor MTD ThorX35, în 4 timpi, răcit cu aer. Pornirea se face cu demarator cu sfoară, carcasa este din polipropilenă și are un reglaj de înălțime cu 3 trepte, individual pentru fiecare roată.

Întreaga ofertă de la eMAG pentru mașina de tuns iarba o găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri de la eMAG - Pachet chiuvetă + baterie Alveus

O reducere foarte importantă din preț pentru chiuveta și bateria Alveus de la eMAG. Chiuveta se potrivește aproape în orice bucătărie, pentru că design-ul este unu clasic atemporal. Setul este din inox, panoul de scurgere este pe partea dreaptă.

Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Coș Trixie Charly pentru cățel

Coșul Trixie Charly este potrivit pentru câinii de talie mică și medie. Materialul coșului este din pluș și este prevăzut cu o pernă detașabilă. Coșul nu alunecă datorită materialului antiderapant.

Produsul beneficiază de o reducere, fiind resigilat deoarece prezintă material textil deteriorat în partea inferioară.

Întreaga ofertă pentru acest coș de la eMAG găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri de la eMAG - Ferăstrău electric Stihl

Acest produs are o reducere de la eMAG de peste 10%. Ferăstrăul electric beneficiază de sistemul STIHL Ematic, care este alcătuit din șină de ghidaj Ematic, lanțul de ferăstrău Oilomatic și pompa de ulei cu funcție de reglare a cantității sau de reducere a debitului.

Mânerul din spate este prevăzut cu un strat din material moale, care asigură o prindere fermă și stabilă în orice poziție de lucru. Maneta de acționare se deblochează de la butonul de blocare laterală.

Întreaga ofertă pentru acest ferăstrău electric o găsiți AICI.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Coteț Kerbl 4 seasons

Cotețul Kerbl 4 season are dimensiunile 100x83x94 cm și este ideal pentru un câine de talie mare. Cotețul este izolat termic și căptușit cu poliester, excelent atât pentru vară cât și iarnă.

Cușca este prevăzută cu acoperiș din bitum, rezistent la intemperii, perdea de jaluzele transparente, perete exterior de culoarea lemnului și picioarel reglabile din material plastic.

Întreaga ofertă pentru acest coteț o găsiți AICI.

Întreaga listă de reduceri de la eMAG pentru produsele pentru grădină, casă și petshop o găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
emag reduceri emag produse resigilate