MENIU

Cel de-al şaptelea film din seria horror "Saw" va fi lansat în variantă 3D

Foto: media.u2.com

Cel de-al şaptelea film din populara serie horror "Saw", ale cărui filmări vor începe în ianuarie 2010, va fi lansat în variantă 3D, potrivit presei de specialitate.

Cu cinci filme deja lansate şi un al şaselea care va fi pe marile ecrane din octombrie, se credea că povestea asasinului Jigsaw ajunsese la sfârşit. Cu câteva luni în urmă însă, a venit confirmarea celei de-a şaptea părţi. Mai mult, profitând de succesul filmelor tridimensionale, producătorii plănuiesc să lanseze "Saw VII"  şi în versiune 3D.

Filmările la cel de-al şaptelea film din populara serie horror "Saw" vor începe în luna ianuarie 2010, după ce studiourile Lionsgate au aprobat proiectul care va fi regizat de David Hackl, cel care a contribuit la "Saw II", "Saw III" şi "Saw IV" ca designer de producţie şi care a fost regizorul "Saw V".

Cele cinci filme "Saw" lansate până acum au produs peste 700 de milioane de dolari la nivel mondial. Cel mai recent film din serie, "Saw VI", va fi lansat pe marile ecrane în luna octombrie şi va ajunge şi în cinematografele din România la sfârşitul aceleiaşi luni.

Seria de filme horror "Saw" (difuzată în România sub numele "Puzzle mortal") a debutat în 2004. Primul film a avut încasări de peste 55 de milioane de dolari numai în SUA, sumă foarte mare pentru o peliculă produsă cu doar 1,2 milioane de dolari.
Mai multe articole despre:
Saw 3d horror