MENIU

Cei trei care i-ar fi furat maşina lui Becali au calitatea de părţi vătămate în proces- VEZI FOTO

FOTO: RTV
FOTO: RTV
FOTO: RTV
FOTO: RTV

Cei trei presupuşi hoţi care i-ar fi furat maşina lui Gigi Becali nu sunt deocamdată cercetaţi de poliţie. În schimb, în cartierul Chitila şi în arhiva secţiei 5 poliţie, ei sunt printre cei mai cunoscuţi hoţi de maşini de lux din Bucureşti.

Ştefan Mărgean, zis Fănoiu, 20 de ani. David Stan, zis Cioroiu, 22 de ani. Tinel Nicolae, 29 de ani. Niciunul nu are vreo condamnare până acum, ci doar dosare penale pe rolul instanţelor.

 
  

În octombrie 2007, cei trei au fost trimişi în judecată, alături de Alexandru Ilie, zis Sandu Geamănu, pentru numeroase tâlhării, furturi din genţi şi furturi de maşini. Procurorii i-au pus sub acuzare după ce au descoperit că au tâlhărit zeci de şoferiţe în timp ce stăteau cu maşina la semafor. O altă metodă folosită de cei trei era spargerea roţilor. În timpul mersului, şoferul se trezea că are pană, iar când cobora din maşină să vadă ce s-a întâmplat, era jefuit.

În cartierul Chitila, cei trei sunt cunoscuţi drept locotenenţii lui Alexandru Ilie zis şi Sandu Geamănu.

"Ei nu au reclamat nimic după ce au plecat de la Gigi. Au încercat şantaj... clanul Geamănu. Gigi se ducea la o televiziune în care cineva i-a spus că dacă nu le da 50.000 cad la pace cu politia", a declarat Victor Becali.