MENIU

Ceahlăul - Unirea Urziceni 2-3 (FINAL), în etapa a 16-a a Ligii I

Urziceniul joacă la ultima clasată

Unirea Urziceni s-a impus, în deplasare, scor 3-2, în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ, în etapa a 16-a a Ligii I, după ce a fost condusă de două ori şi a marcat dintr-un penalty acordat uşor de arbitru pe final de joc.

Înaintea marii confruntări de la Stuttgart, Unirea Urziceni poposeşte pe unul dintre cele trei terenuri de Champions League din ţară, cel de la Piatra Neamţ. Ultimii în clasament, moldovenii au şi probleme de efectiv, revenirea căpitanului Forminte fiind compensată de absenţele lui Burlacu şi Viţelaru. Campioana e favorită la victorie, necesară chiar în întărirea moralului pentru deplasarea din Germania.

CEAHLĂUL - UNIREA URZICENI 2-3

Componenţa echipelor:

Ceahlăul: Lipitor - Dikaba, Forminte, Ersin Veli, Barna - Bădescu, Achim (Prodan 80), Ferariu, Cebotaru - Rudison (Fabron 28), Ibrahim. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Unirea: Arlauskis - Maftei, Galamaz, Bruno Fernandes, Brandan - Semedo, Ricardo (S. Paraschiv 89), Pădureţu, Varga (S. Frunză 46) - Onofraş, Bilaşco (Rusescu 72). Antrenor: Dan Petrescu.

Arbitri: Anastasios Kakos - Christos Akivos, Grigoris Panou

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 90+4 Fluier final.

Min. 90+3 Ceahlăul insistă pe final de joc, în încercarea de a obţine măcar un punct în faţa campioanei.

Min. 90+1 Din nou bară pentru Ceahlăul, semnată de această dată de Forminte.

Min. 85 GOOOL Unirea Urziceni! Brandan transformă lovitura de la 11 metri. Ceahlăul - Unirea Urziceni 2-3.

Min. 84 Penalty pentru Unirea Urziceni şi cartonaş roşu pentru Dikaba (Ceahlăul). Onofraş a căzut uşor într-un duel cu fundaşul gazdelor, care a primit al doilea galben şi a fost eliminat.

Min. 82 Forminte este aproape de autogol atunci când încearcă să respingă în corner o nouă centrare a lui Onofraş.

Min. 81 Marius Onofraş primeşte un balon în colţul careului de 6 metri, dar trimite în plasa laterală. Unirea sporeşte presiunea la poarta gazdelor.

Min. 80 Lipitor a apreciat greşit traiectoria balonului la o centrare a lui Onofraş şi a respins nefericit, cu piciorul, însă Semedo nu a fost suficient de Rapid pentru a specula eroarea, iar un fundaş al gazdelor a respins în corner.

Min. 74 Emoţii mari la poarta Unirii. Barna a trimis cu capul în bara din stânga lui Arlauskis o minge pe sub care a sărit Galamaz.

Min. 54 GOOOL Unirea Urziceni! La un corner de pe dreapta, un jucător al Unirii a prelungit de la prima bară, iar mingea a ajuns la Onofraş, care a marcat din cădere. Ceahlăul - Unirea Urziceni 2-2.

Min. 50 Arlauskis prinde în doi timpi un şut al lui Ibrahim.

Min. 46 S-a reluat jocul la Piatra Neamţ.

Min. 45 Pauză.

Min. 44 Arlauskis respinge cu greu un şut de la 25 de metri al lui Cebotaru.

Min. 38 Varga trage puţin peste de la circa 20 de metri.

Min. 36 GOOOL Ceahlăul! Gazdele revin în avantaj. Fabron înscrie cu capul, după o nouă centrare a lui Ionuţ Bădescu, coautor şi la primul gol. Ceahlăul - Unirea Urziceni 2-1.

Min. 35 Unirea s-a instalat la cârma jocului şi a avut două mari ocazii, prin Varga şi Brandan.

Min. 29 GOOOL Unirea Urziceni! Ialomiţenii nu îi lasă prea mult pe nemţeni să se bucure şi egalează în urma unui şut de senzaţie al lui Antonio Semedo. Ceahlăul - Unirea Urziceni 1-1.

Min. 29 GOOOL Ceahlăul! Ibrahim deschide scorul înscriind cu capul. Ceahlăul - Unirea Urziceni 1-0.

Min. 15 Unirea nu reuşeşte să creeze pericol la poarta apărată de Lipitor.

Min. 1 A început partida.

Mai multe articole despre:
Liga I Ceahlăul Unirea Urziceni