MENIU

Cea mai scumpă casă din SUA a fost scoasă la vânzare pentru 150 de milioane de dolari

Foto: celebrityhomephotos.com

Văduva regizorului Aaron Spelling a scos la vânzare cea mai scumpă casă din Statele Unite. În plină criză, familia Spelling cere 150 de milioane de dolari pe reşedinţa din California. Cauza nu este lipsa de bani, spune văduva regizorului, ci faptul că palatul e prea mare pentru ea.

Conacul de trei etaje seamănă cu un castel şi se întinde pe 17.000 de metri pătraţi. Are nu mai puţin de 123 de camere, garaje pentru o sută de maşini şi heliport. Candy Spelling, văduva celebrului regizor, spune că unele camere nu au fost folosite niciodată.

Altele au destinaţii specifice, cum ar fi camera păpuşilor, camera pentru împachetat cadouri sau camera cu argintăria. Conacul Spelling are propriul salon de înfrumuseţare, sală de teatru, de cinema şi patru baruri. În bucătărie poate fi gătit un prânz pentru 800 de oameni.

La un aşa castel şi cumpărători sunt aleşi pe sprânceană. Candy Spelling şi-a pus câinele să-i adulmece pe agenţii imobiliari, înainte să-l aleagă pe cel care se va ocupa de vânzarea celei mai scumpe case din Statele Unite.

Mai multe articole despre:
regizor casă vânzare văduvă conac