MENIU

Cazul Bergodi îl trimite pe Becali la tribunal şi la FIFA

Foto: NewsIn

O casă de avocatură oferă sprijin juridic gratuit antrenorilor şi jucătorilor daţi afară de la Steaua.

Conducerea discreţionară a lui Gigi Becali la Steaua, patron care nu respectă normele morale, sociale şi juridice în relaţiile cu angajaţii a atras atenţia mai multor categorii sociale.

Ruperea unilaterală a contractului cu antrenorul Cristiano Bergodi a determinat o casă de avocatură din Bucureşti să acorde sprijin juridic gratuit tehnicienilor şi jucătorilor ce vor fi daţi afară de la gruparea din Ghencea.

Avocatul Coltuc Marius Vicenţiu, titular al Casei de avocatură Coltuc, precizează: "Sunt stelist de mic şi nu suport batjocura din Ghencea. Parcă ne-am afla pe o plantaţie în epoca sclavagistă şi nu la cel mai mare club din România. Sprijin juridic, gratuit, orice antrenor şi jucător căruia i s-a desfăcut unilateral contractul de muncă".

Într-un comunicat dat publicităţii sunt explicate şi procedurile de sprijin: "1. Se va depune plângere la FRF pentru retragerea licenţei respectivului club; 2. Plângere la FIFA; 3. Cerere de chemare în judecată la TMB pentru nerespectarea legislaţiei muncii; 4.Sesizarea instanţelor jurisdicţionale FRF".

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali Ghencea casă de avocatură