MENIU

Cazul Becali: Procurorii au ridicat noi filme făcute în barul din Pipera

Foto: NewsIn

Procurorii bucureşteni au făcut duminică, de la ora 16.00, o percheziţie informatică asupra telefonului mobil al unuia din bodyguarzii lui Gigi Becali, Ştefan Dediu, mobil din care au salvat mai multe filme făcute în barul din Pipera.

Avocatul lui Dediu, Aurelian Bădulescu a confirmat pentru NewsIn percheziţia care a avut loc asupra telefonului mobil al clientului său, susţinând, totodată, că filmele descoperite "nu sunt relevante pentru acuzare".

Autorizaţia de percheziţie a fost eliberată tot în cursul zilei de duminică de Judecătoria Sectorului 1.

Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a vrut să reconstituie, duminică, momentul, descris de Cătălin Zmărăndescu, la care bodyguarzii lui Gigi Becali au găsit maşina acestuia, însă episodul nu a mai avut loc ca urmare a refuzului avocaţilor, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

De altfel, pentru activitatea care era programată procurorii bucureşteni i-au scos duminică din arest pe Cătălin Zmărăndescu şi Ştefan Dediu şi i-au dus la Poliţia Capitalei, unde  s-a purtat discuţia cu apărătorii acestora, au explicat aceleaşi surse judiciare.

În motivarea Judecătoriei Sectorului 1 a deciziei de arestare a finanţatorului Stelei, se arată că şeful pazei Clubului Steaua, Cătălin Zmărăndescu, a dat declaraţii mincinoase în faţa instanţei, care nu se coroborează nici măcar cu cele ale lui Gigi Becali.

Astfel, reţine instanţa, Becali nu confirmă, în declaraţia dată în faţa judecătorului, că ar fi dat o "sumă de bani pentru a-şi recupera maşina inculpatului Zmărăndescu Cătălin Otto sau coninculpatului Dumitraşcu Nicolae".

Gigi Becali a fost reţinut de procurori, joi, 2 aprilie, la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu alte patru persoane, ulterior, fiind reţinut o a şasea persoană. Cea de-a şaptea persoană căutată de poliţişti nu a fost găsită, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.