MENIU

Căzuți în golul imobiliar

Foto: moneyexpress.money.ro

Cum se vede criza prin ochii liderului pieței de consultanță imobiliară? E un fel de ''Prinț și cerșetor'' în variantă real estate, răspunde Bogdan Georgescu, șeful de la Colliers International.

După un an de blocaj complet pe piața imobiliară, altădată unul dintre cele mai explozive sectoare economice, cu randamente investiționale de două și, uneori, chiar de trei cifre, Bogdan Georgescu (34 de ani), Managing Partner la Colliers International, discută cu relaxarea omului care parcă tocmai a trecut peste una dintre marile cumpene ale vieții. Nu mai e de găsit în biroul din Piața Presei – de două luni compania și‑a mutat sediul într‑o altă zonă a Capitalei, Floreasca –, iar pașii și‑i poartă sprijinindu‑se în două cârje, rezultatul nefericit al unui meci de fotbal cu prietenii.

Zâmbetul însă și l‑a păstrat intact, cel puțin asta lasă să se vadă; punctul critic a trecut, e convins Georgescu. După șase luni în care a stat "imobilizată la pat", piața imobiliară pare să facă, asemeni șefului companiei de consultanță, primii pași "în cârje". Prilej pentru un moment de reflecție asupra celui mai greu an din real estate de când compania e prezentă pe piața românească. Citeşte mai mult în Money Express