MENIU

Cataramă: PNL trebuie să participe la guvernare

Cataramă: PNL trebuie să participe la guvernare

PNL trebuie să rămână, să crească pe scena politică şi să participe la guvernare. Afirmaţia a fost făcută de omul de afaceri liberal Viorel Cataramă la Realitatea TV.

PNL are ca principal obiectiv să rămână şi să crească pe scena politică, a afirmat Viorel Cataramă, averizând că acest lucru nu va fi posibil şi PNL va avea mult de pierdut \"dacă legea electorală se va modifica şi vom avea alegeri parlamentare pe scrutin uninominal\". Sigura soluţie la îndemâna PNL, mai spune Cataramă, este \"participarea la guvernare!\".

Întrebat fiind de decizia pe care trebuie s-o ia conducerea liberală în privinţa viitorul formaţiunii şi cum va fi văzut Antonescu de către electorat dacă decide intrarea la guvernare, Cataramă a răspuns că \"suntem într-o etapă post-electorală, prin urmare PNL trebuie să ia o decizie privind viitorul şi modul de acţiune în viitor în Parlament şi pe scena politică fie participând la guvernare, fie stând în opoziţie\".

Cataramă a mai spus că PNL are obligaţia să participe la guvernare motivând că România trece, în prezent, printr-o perioadă foarte grea, cp este nevoie de măsuri de dreapta pentru a trece această perioadă grea din puncte de vedere economic. \"PNL are obligaţia şi poate să-şi aducă o contribuţie esenţială la depăşirea problemelor acestei ţări\", a conchis Cataramă.

Omul de afaceri a refuzat însă să comenteze afirmaţia lui Crin Antonescu care exclude orice participare a PNL la un Guvernul-marionetă al lui Traian Băsescu. \"Nu înţeleg ce înseamnă acest guvern-marionetă\", a încheiat Cataramă.