MENIU

Cătălin Crișan: ”Nu poți să păcălești publicul pe scenă”

A creat peste 400 de melodii în cei 29 de ani de carieră. Pentru trei sferturi dintre ele, a scris singur muzica şi versurile. Vorbim despre Cătălin Crişan, romanticul care a venit să cânte, în zi de dragoste, "Acasă la oamenii Realităţii".

Lui Cătălin Crişan, invitatul Alexandrei Păcuraru la emisiunea Acasă la Oamenii Realității, îi este mai uşor pe scenă decât în viaţă. Pentru că acolo este locul în care se simte liniştit şi fericit.

”Artistii, daca sunt de un anumit nivel, nu pot fi fara suflet dintr-un singur motiv: nu poti sa pacalesti publicul pe scena, trebuie sa transmiti ceva”, considera Catalin Crisan. 

Cătălin Crişan îţi spune cum îţi poţi dovedi iubirea în faţa persoanei pe care ai ales-o să-ţi fie alături întreaga viaţă. ”Sa iti doresti din tot sufletul sa imbatranesti alaturi de el, de acel partener, de ea, aceeasi partenera. Aia e dovada suprema de a dovedi ca iubesti”.

Un romantic incurabil, Cătălin Crişan nu uită nici de dragostea pentru persoanele care ne dau viaţă. Melodia ,,Mama", scrisă în 1988, trezeşte aceleaşi sentimente şi acum, după 28 de ani.