MENIU

Cât de norocos ești la bani. Ultimele două cifre din anul nașterii îți dezvăluie secretul

Ultimele două cifre din anul nașterii au o mare influență asupra potențialului tău financiar și nu numai. Cum să-ți calculezi acest număr și cum îți influențează destinul.

Pentru a afla ce potențial ai în viață și pentru a-l putea exploata trebuie să iei în calcul ultimele două cifre din anul nașterii. Aceste ultime două cifre se adună între ele. Spre exemplu, dacă ești născut în anul 1991, se vor aduna ultimele două cifre, respectiv 9+1=10 Rezultatul se va reduce la o singură cifră, adunând, din nou, cifrele care compun numărul. Adică 10=1+0=1

Este vorba, conform numerologilor, despre niște energii cu care te naști și de care ai putea să profiți în viață, explotând potențialul de care dispui. Iată ce spun specialistele în numerologie Adina și Oana Timofte, invitate la un post tv, despre fiecare energie numerologică.

Energia cifrei 1

Cei care au energia cifrei 1 sunt persoane care au succes în viață. Au idei originale și sunt urmați de cei din jur. Este o energie norocoasă și de succes. Aceste persoane nu vor fi niciodată lipsite de curaj și pot crea idei, mai ales la nivel mental, susțin numerologii. Aceste persoane sunt autosuficiente, individualiste și încăpățânate. Însă, le este frică de eșec, din acest motiv vor avea tendința de a nu-și exploata potențialul la maximum.

Care este karma ta în această viață, în functie de data nașterii. Greșelile pe care trebuie să le repari, descifrate de numerologie

Energia 2

Aceste persoane au capacitatea de a crea echipe. În altă viață au fost cele care au creat echipe de aur. Sunt persoanele care pot media cu succes alte persoane aflate în conflicte. Dispun de o intuiție foarte bună și sunt foarte implicate în muncă, fiind foarte sensibile.

 

Energia 3

Persoanele care au energia destinului 3 au capacitatea de a crea forme și concepte. Este o energie norocoasă, sunt persoane care livrează informația. Dețin energia vorbirii, a minții și a manifestării. De asemenea, au o imaginație foarte bogată.

Energia 4

Într-o altă viață acești oameni au fost foarte buni strategi, care au creat sisteme la care s-au raportat foarte mulți oameni. Știu să creeze strategii în muncă și siguranță, atât în contextul profesional, cât și în cel familial. Scopul acestor persoane în această viață este de a crea siguranță pentru ei și pentru cei dragi.

Energia 5

Cei născuți sub energia numărului 5 sunt foarte noroși fiind personae foarte inteligente. Ei sunt creatorii de fericire și voie bună. Au capacitatea de a crea viziuni extinse și sunt persoane extrem de adaptabile. Potențialul acestora în această viață este de a fi fericite.

Numerele care atrag banii în viața ta. Cât de norocos ești în funcție de ziua nașterii: cum calculăm cifra banilor

Energia 6

Aceste persoane aflate sub energia cifrei 6, sunt cele care își doresc să aibă statutul de părinte. Într-o altă viață aceste persoane au avut o familie foarte fericită. De asemenea, sunt persoane care dau dovadă de iubire, echilibru emoțional, sunt protective și armonioase în relații. Totodată, au un potențial financiar extraordinar.

Energia 7

Cei născuți sub influența cifrei șapte, într-o altă viață au fost personae erudite, ele vin cu un mare bagaj de informații. Dau dovadă de un grad de inteligență ridicat, asimilează cu ușurință orice informație și au înclinații spre filozofie și știință. De asemenea, au capacitatea de a echilibra emoțional și de a da sfaturi care să te scoată dintr-o stare negativă.

Energia cifrei 8

Aici este vorba despre creare de bogății, ei au această capacitate. De asemenea, au capacitatea de a crea afaceri prospere și au performanțe ridicate. Au o mare viziune din punct de vedere financiar-administrativ. În cazul celor cu energia numărului opt este vorba despre putere, forță și bani. Deși, au mare potențial în acest sens, multora le lipsește ambiția și curajul de a crea ceea ce potențialul le oferă. Au foarte multe oportunități pe partea financiară.

Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta

Energia 9

Aceste persoane au o mare capacitate de a-și atinge obiectivelee. Ei sunt cei care aduc transformare în viețile celor din jur și au potențialul de a fi lideri spirituali. În alte vieți au fost astrologi, numerologi sau tot ce ține de acest spectru ezoteric. Există o dificultate în iertare și au tendința de a trăi în trecut.

Energia 11

Este un număr maestru, foarte puternic. Într-o viață anterioară acest nativ a fost un lider de talie internațională. Este un creator de forță, capabil de a funcționa în mai multe concepte și are noroc divin.