MENIU

Cârţu: \"Suntem o echipă matură, iar victoria cu FC Vaslui este pe deplin meritată\"

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, că este foarte mulţumit de rezultatul jocului cu FC Vaslui, dar a acuzat brigada de arbitri că l-a trimis prea uşor în tribune pe finalul partidei.

"Este o victorie meritată pe deplin, mai ales că am întâlnit un adversar serios şi bine organizat. Am făcut o primă repriză bună, iar în a doua ne-am apărat rezultatul. Suntem o echipă matură, iar dacă suntem arbitraţi corect o să ne fie bine. Avem 6 puncte, dar acum trebuie doar să adunăm câte ceva de la fiecare joc, pentru a avea un final de campionat liniştit", a spus Cârţu.

Antrenorul a afirmat că vina pentru eliminare îi aprţine arbitrului de rezervă, Florin Ghimbăşan, care în loc să se concentreze pe joc, face cu totul alte lucruri. " Ce s-a întâmplat aici face parte din strategie. Al patrulea arbitru s-a implicat şi el, dar nu unde trebuie. Nu a văzut că Zubar a lovit cu cotul, dar poate îi e frică de intervenţiile patronilor pe la emisiuni. Nici nu ştiu de ce le mai dăm lor bani, pentru că doar stau şi se uită dacă bei apă sau calci iarba. Eu i-am spus să se uite la cer, în tribună. Dacă lucrurile legate de fotbal nu le vede, să se uite în tribune după fete. Eu mă simt vânat şi nu de acum, ci mai de mult. Nimeni nu vine din pasiune la fotbal, vin să ia bani din barem. Acum aştept să mă suspende şi o să stau în tribună. Oricum echipa joacă bine", a conchis Cârţu.

De cealaltă parte, tehnicianul lui FC Vaslui, Cristian Dulca, este de părere că formaţia sa a dominat meciul cu Pandurii, dar consideră că gorjenii au meritat victoria dacă scorul de pe tabelă este 1-0. " E un eşec fără scuze, dar mergem înainte pentru că ne aşteaptă meciuri grele. Am primit gol în primele minute, apoi am dominat, dar nu am reuşit să marcăm. Pandurii are un lot bun, un antrenor experimentat şi dacă au câştigat înseamnă că au meritat victorie. Nu putem spune că suntem obosiţi, pentru că făceam presing şi în minutul 90. Gazdele au făcut ceea ce trebuia", a spus Dulca.

Pandurii Tg. Jiu a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, de FC Vaslui, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Florin Stângă, în minutul 13. În urma acestui rezultat, gorjenii au devenit, provizoriu, liderii Ligii I.