MENIU

Cârţu i-a arătat cătuşe imaginare arbitrului Augustus Constantin la finalul meciului Pandurii-Unirea

Foto: NewsIn

Finalul meciului Pandurii - Unirea Urziceni l-a găsit cu nervii la pământ pe antrenorul gorjenilor, Sorin Cârţu. Vizibil nemulţumit de maniera de arbitraj, tehnicianul i-a amintit centralului Augustus Constantin că tatăl său a fost încarcerat ca învinuit în dosarul "Mită pentru arbitri".

După ce l-a criticat în repetate rânduri pe parcursul meciului, după fluierul final Cârţu a mimat că are mâinile încătuşate, aluzie la tatăl arbitrului, fostul şef al CCA, Gheorghe Constantin.

"Am arătat că s-a terminat meciul. Aşa fac eu, care e problema? Asta e semnificaţia gestului meu", a explicat Cârţu, la conferinţa de presă.

Tehnicianul a comentat meciul pe un ton ironic: "Aş fi vrut să batem, dar n-am putut. Am jucat contra 14 oameni. Pentru un meci în deplasare, însă, este perfect un rezultat de egalitate. Aş vrea şi eu arbitraje din astea când jucăm în deplasare. Eu mă aşteptam la aşa ceva. El (n.r. - Augustus Constantin) are antecedente foarte clare de anul trecut. Vă aduceţi aminte de celebrele meciuri Unirea - Gloria Buzău, din semifinalele Cupei, şi Unirea - Rapid, de anul trecut, din campionat".

"Jucătorii s-au bătut exemplar, având în vedere că au jucat cu handicap. Dacă nu ar fi avut povara asta în spate, ar fi putut să facă şi mai mult", a punctat Cârţu.