MENIU

Căni "Josef Seducătorul", de vânzare la procesul lui Josef Fritzl

Foto: CEN

Cănile imprimate cu portretul lui Fritzl, cu sloganul "Seducătorul Josef" au fost scoase la vânzare în oraşul austric Sankt Poelten, la iniţiativa comercianţilor locali, dornici de a avea un câştig de pe urma procesului monstrului din Amstetten.

În ţările germanice, cănile imprimate cu nume diverse, alături de o anumită abilitate, sunt foarte populare. Iar sloganul, "Josef der Verführer", în germană "Seducătorul Josef", este cel mai nou de acest gen.

Pentru a salva imaginea oraşului, puternic afectată de scandalul Fritzl, autorităţile din Sankt Poelten, unde are loc procesul lui Fritzl, organizează vizite turistice chiar pe perioada procesului.

Însuşi primarul oraşului, Matthias Stadler, a anunţat că a organizat personal, marţi şi va organiza şi astăzi, astfel de trasee turistice pentru ziariştii internaţionali care urmaresc procesul lui Fritzl.

Nu mai puţin de 20 de ziarişti s-au inscris marţi pentru un tur complet al oraşului. Ziariştii au primit şi broşuri care prezentau restaurantele locale şi frumuseţile naturale din împrejurimi.

Mai multe articole despre:
proces comercianţi Josef Fritzl