MENIU

CAMPANIE REALITATEA.NET: Eliberează parcările ţării

Foto: wordpress.com

REALITATEA.NET îţi propune să te implici activ şi să ajuţi autorităţile să cureţe parcările de maşinile ruginite şi vechi care, de cele mai multe ori, nu sunt mutate cu anii de pe locul de parcare. Fotografiază sau filmează rablele care îţi ocupă locul de parcare, adaugă adresa exactă, iar noi vom înştiinţa autorităţile.

În fiecare parcare, pe aproape fiecare stradă vedem maşini uzate, scoase demult din circulaţie, care ocupă locurile de parcare, insuficiente oricum, ale românilor.

REALITATEA.NET te îndeamnă să fii un adevărat cetăţean şi să semnalezi fiecare maşină veche care ar putea elibera un loc de parcare. Ajută autorităţile să cureţe străzile de maşini scoase din uz!

 


 

În prezent în Bucureşti sunt nouă maşini pe un loc de parcare. Aşa arată cifrele oficiale.

În Bucureşti sunt 450.000 de locuri la un 1.200.000 de autoturisme. Dar concurenţa este şi mai mare, dacă ne gândim că zilnic prin Capitală trec încă o jumătate de milion de maşini.

Statisticile arată că numai în centrul oraşului este nevoie de cel puţin 300.000 de locuri de parcare. Toţi primarii de până acum au promis, dar niciunul nu şi-a dus la bun-sfârşit planurile. În timpul mandatului său, Traian Băsescu a identificat zonele unde puteau fi amenajate 10.000 de locuri de parcare şi a început procesul de obţinere a creditelor externe, pentru parcări în Gara de Nord şi Piaţa Sudului. În final, însă, în mandatul lui Băsescu nu s-a construit nicio parcare.

 

Mai multe articole despre:
primărie parcare rabla loc de parcare