MENIU

Campanie la limita legalităţii: Mircea Geoană, preşedinte - pe cărţi poştale PSD

Foto: RTV
Mircea Geoană a făcut o baie de mulţime la serbarea câmpenească din Mureş în timp ce susţinătorii săi împărţeau fluturaşi cu chipul său, pentru a se asigura că liderul PSD va fi votat de locuitorii zonei.
"Nu mi se pare normal ca preşedintele României să-şi facă campanie electorală în afara momentului de campanie electorală şi în acelaşi timp nu mi se pare normal ca instituţiile statului să fie implicate în această campanie electorală", a delcarat Marian M

La o serbare câmpenească, pe Valea Gurghiului, în judeţul Mureş, la care a venit şi preşedinte PSD Mircea Geoană, liderii locali ai partidului au împărţit mii de cărţi poştale cu mesajul \"Mircea Geoană, preşedinte\".

Membrii şi simpatizanţii PSD care l-au însoţit pe Mircea Geoană la Festivalul Văii Gurghiului au împărţit cărţi poştale pe care scria: "Mircea Geoană, preşedinte".

"Ştiam că vine domnul Geoană şi ne facem fiecare treaba. Ca sarcină, ca iniţiativă, fiecare a pornit, avem grupurile noastre, discutăm cu lumea, oferim pliante, spunem de ce Mircea Geoană e candidatul nostru la preşedinţie", a declarat  Zaharia Mureşan, vicepreşedinte PSD Sângeorz de Pădure. 

Mircea Geoană a făcut o baie de mulţime la serbarea câmpenească din Mureş, în timp ce susţinătorii săi împărţeau fluturaşi cu chipul său pentru a se asigura că liderul PSD va fi votat de locuitorii zonei.

Şi preşedintele Traian Băsescu, deşi nu şi-a anunţat încă candidatura la preşedinţie, aflat la Arad weekend-ul trecut, a făcut obişnuita baie de mulţime, în timp ce oamenii lui se asigurau că toată lumea are măcar un calendar din care să le zâmbească Traian Băsescu.

Marian Melinte, secretar executiv PSD Arad, declarase la 25 august: "Nu mi se pare normal ca preşedintele României să-şi facă campanie electorală în afara momentului de campanie electorală şi în acelaşi timp nu mi se pare normal ca instituţiile statului să fie implicate în această campanie electorală".