MENIU

C.T. Popescu, despre dezbaterea Crin-Băsescu: Asta a fost o confruntare între doi rapperi care s-au făcut din vorbe

Foto: tvmania.ro
C.T. Popescu despre dezbaterea electorală Crin Antonescu - Traian Băsescu

Cristian Tudor Popescu a comentat la Realitatea TV dezbaterea electorală de la Cluj dintre Traian Băsescu şi Crin Antonescu. Potrivit jurnalistului, din această dezbatere nu a câştigat nimeni, însă a pierdut, prin neprezentare, Mircea Geoană.

\"S-a spus că organizarea a lăsat de dorit. Într-adevăr ar fi trebuit să lipsească acele pupitre de plexiglas din faţa celor doi, ar fi trebuit sa aibă fiecare câte un microfon portabil ca să poată să danseze. Aici a fost o confruntare Între doi rapperi care s-au făcut din vorbe\", a spus C.T. Popescu.

\"După aceste alegeri nu e esenţial cine este preşedinte, România nu o să dispară, dar nici nu o să ajungă o ţară europeană adevărată. În aceste condiţii cei care s-au uitat, s-au uitat ca la Dansez pentru Tine la această dezbatere\" este de părere C.T. Popescu.

\"Principala preocupare a celor doi candidaţi era cum să-i întoarcă vorba celuilalt. Domnul Băsescu, după ani lungi, s-a trezit în faţă cu cineva care să-i întoarcă vorba. A avut un adversar pe măsură de data asta. Ceea ce l-a pus în dificultate pe domnul preşedinte a fost remarca cu Ion Iliescu coleg de partid (PCR - n. red.) cu dânsul. Am văzut un meci cu lovituri sub nivelul permis. A fost entertainment, din cel mai bun. Domnul Crin Antonescu a dat mai mult în Mircea Geoană decât în Traian Băsescu. Părea că sunt doi inşi dispuşi oricând să cadă la înţelegere.\"

\"Cel care a avut de pierdut din această confruntare a fost Mircea Geoană. Domnul Geoană a avut de pierdut pentru că nu s-a prezentat\", a precizat jurnalistul.