MENIU

C.T. Popescu: Băsescu mi-a strârnit mila. Nu am văzut un preşedinte jucător

<descriere>

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, discursul lui Traian Băsescu de la dezbaterea de vineri seară, desfăşurată la Palatul Parlamentului.

\"Nu am văzut un Traian Băsescu jucător, cum a spus de o sută de ori că este. Nu am văzut un om care joacă la totul sau nimic\", a spus Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.

Faptul că Traian Băsescu s-a folosit de Dosarul Flota pentru a arăta că nu este vinovat a fost o greşeală, în viziunea jurnalistului.

\"Domnul Traian Băsescu a făcut o colecţie de greşeli. Aia cu dosarul nu mai vorbesc... Parcă era Emil Constantinescu care venea şi spune că are acte.  Apoi cum să faci o greşeală când Mircea Geoană spune că linia ferată trebuie să meargă cum trebuie, el a lăsat capul în jos. Am îngheţat. I se vede chelia. Niciodată în timpul unei astfel de discuţii nu laşi capul în jos deoarece pare că te simţi vinovat. Cum poţi să închei cu poşta şi cu salina?\", a întrebat, ironic, Cristian Tudor Popescu.

Mai mult, spune jurnalistul, prin afirmaţia că \"satul este marea noastră rezervă\", Traian Băsescu a provocat românilor \"o cădere de libidou\".

Jurnalistul a mărturisit că a existat un moment în care ar fi vrut să-l ajute pe Traian Băsescu. \"Aş fi vrut să îl ajut pe Traian Băsescu, la un moment dat. Omul mi-a stârnit mila. Nu mi-aş fi imaginat aşa ceva\", a spus Tudor Popescu.