MENIU

Bute: Adrian l-a avut în mână pe Pascal, păcat că nu l-a făcut KO

Bute promite revanşa în faţa lui Pascal

Bute promite că îşi va lua el revanşa pentru Diaconu într-un meci cu Pascal. Dra francezul mai are de aşteptat până la marea luptă cu Lucian, deoarece campionul IBF vrea să lupte mai întâi cu boxeri \"mari\".

Campionul IBF la categoria semimjlocie, Lucian Bute, a declarat în această dimineaţă că Adrian Diaconu la- avut în mână de mai multe ori pe francez, dar nu a putut să îl învingă pe Pascal.

\"Îmi pare foarte rău pentru Adrian. A încercat, a vrut, dar Pascal a ştiut să îşi folosească mobilitatea şi alonja. Am simţit că Adrian a vrut să îl facă KO, folosind lovitura sa puternică, dar nu s-a putut. Adrian l-a avut de mai multe ori în mînă, putea să îl facă KO. Păcat! Sigur se va întâmpla să lupt şi eu cu Pascal, dar nu prea curând pentru că vreau să lupt cu boxeri mari, dar dacă voi lupta cu el îl voi bate şi pentru Adrian!\", a declarat Lucian Bute pentru TVR 1.

\"Pascal a făcut acelaşi lucru pe toată durata meciului. Şi-a pus în valoare calităţile de \"dansator\". Adrian l-a lăsat să îşi facă jocul\", a spus şi Rudel Obreja.

Mai multe articole despre:
box Lucian Bute Adrian Diaconu Jean Pascal