MENIU

Business Standard a lansat "Ghidul de criză pentru firmele româneşti"

Foto: REALITATEA.NET

Cotidianul de afaceri Business Standard a lansat miercuri "Ghidul de criză pentru firmele româneşti", primul produs editorial din România care oferă soluţii practice şi instrumente de analiză pentru antreprenorii care se confruntă cu efectele nedorite ale crizei economice.

Volumul prezintă noile modele de business spre care migrează afacerile şi oferă instrumente utile antreprenorilor pentru a-şi autoanaliza compania şi pentru a-şi dezvolta strategiile de criză.

Cartea se constituie drept un ghid aplicativ pas cu pas pentru afacerile care caută soluţii de supravieţuire şi creştere în această perioadă. De asemenea, produsul invită cititorii să îşi autoanalizeze businessul şi să îşi dezvolte strategia de criză în paralel cu parcurgerea cărţii.

"Ghid de criză pentru firmele româneşti" include patru mari capitole, având în prim plan noile modele de business, instrumentele de analiză a afacerilor pe timp de criză, direcţiile de acţiune recomandate, respectiv procesul de obţinere a finanţărilor.

"Una dintre metaforele de succes privind comportamentul firmei în perioada de criză, se referă la lumea boxului şi recomandă companiilor să se comporte precum Muhammad Ali în meciul cu George Foreman: “să fie agile şi să ştie să încaseze loviturile". Prezentul ghid încearcă să adapteze pentru firmele românesti soluţiile cele mai realiste, pentru supravieţuirea corporaţiilor în perioade de criză, aşa cum s-au conturat ele până în prezent în literatura internaţională de specialitate şi din discuţiile cu membrii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România. Am încercat să nu fim metaforici, ci să identificăm noile modele de afaceri, metode de diagnostic şi soluţii specifice mediului românesc", spune Florin Pogonaru, Preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România.

Începând de miercuri până în 15 mai, "Ghid de criză pentru firmele româneşti" poate fi cumpărat de la punctele de difuzare a presei la preţul de 9.9 RON, numai împreună cu cotidianul de afaceri Business Standard. Din 16 mai ghidul poate fi găsit în reţeaua Inmedio.

“Ghid de criză pentru firmele româneşti” este un proiect Euroaptitudini, Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) şi Business Standard.
Mai multe articole despre:
ghid strategii