MENIU

Bursa zvonurilor: Liviu Dragnea are cele mai mari şanse să fie propus pentru Interne

FOTO: NewsIn

Pe cine va propune PSD pentru portofoliul Internelor? În ultimele zile mai multe nume au fost vehiculate pentru această funcţie. Şeful social-democraţilor din Teleorman, Liviu Dragnea pare a avea însă cele mai mari şanse de a prelua aceste minister.

Liviu Dragnea are cele mai mari şanse să fie propus pentru pentru portofoliul Internelor. După şedinţa maraton de ieri de la Snagov, liderii social-democraţi ar fi ajuns aproape în unanimitate la această concluzie.

Totuşi PSD nu a făcut publică decizia. Mai este nevoie şi de acordul filialelor din ţară. Pentru a evita un Comitet Executiv, Geoană ar fi propus o consultare telefonică cu ţara pentru a bate în cuie propunerea pentru Interne.

"Telefoniada" ar fi trebuit să să aibă loc  miercuri seară, iar joi, PSD ar fi urmat să facă anunţul. Dragnea nu este singurul nume vehiculat pentru această funcţie.

În cărţi mai este şi actualul şef interimar de la Interne, Dan Nica. În această ipoteză, Nica ar deveni vicepremier cu portofoliu. Un alt nume vehiculat pentru fotoliul Internelor este cel al lui lui Doru Ioan Tărăcilă.

Tărăcilă a mai condus ministerul de Interne vreme de doi ani, în timpul guvernării lui Nicolae Văcăroiu.