MENIU

Bucureştenii îl pot vedea duminică concertând pe Michael Bolton

Foto: http://dorindamaskin.files.wordpress.com/2008/09/bolton2.jpg

Weekend presărat cu muzică şi distracţie! Bucureştenii care au ales să rămână în Capitală la sfârşitul săptămânii au de ales între concertele celor de la Limp Bizkit sau cel susţinut de Michael Bolton.

Michael Bolton revine în România, urmând să urce duminică pe scena Sălii Palatului din Capitală. Concertul intitulat "The very best of me" va prezenta cele mai bune balade ale cântăreţului american. Costul distracţiei: între 100 şi 350 de lei.

Tot duminică, trupa rock Limp Bizkit va concerta la Arenele Romane, în cadrul Festivalului Rock The City. Înaintea trupei rock pe scenă vor urca americanii de la Queensryche. Acum doi ani în primul lor concert bucureştean trupa a adunat, tot la Arenele Romane, peste trei mii de fani. Biletele pentru concert costă 150 de lei.

Şi vineri seară muzica internaţională a fost în prim-plan. Craig David, artistul britanic de R&B care a vândut peste 13 milioane de albume în întreaga lume a concertat într-un club din Bucureşti. Iar cei care au plecat pe litoral au putut să o vadă cântând pe Duffy, revelaţia muzicii britanice de anul trecut, într-un spectacol gratuit pe o plajă din staţiunea Mamaia. 

Mai multe articole despre:
concerte Michael Bolton Craig David Limp Bizkit