MENIU

Brazi de Crăciun de peste 270.000 de euro, vânduţi la o licitaţie cu scop caritabil

Banii obţinuţi la licitaţia pentru brazii de Crăciun vor ajuta copiii cu probleme
Numeroase personalităţi au participat la festivalul caritabil al brazilor de Crăciun

Cel mai scump brad a fost adjudecat de Andrei Dumitrescu, reprezentant al unei companii internaţionale.

Cea de-a noua ediţie a festivalului caritabil de brazi de Crăciun din capitală a strâns peste 270.000 de euro. Cea mai mare sumă licitată pentru un brad a fost de 17.000 de euro. Toţi banii vor fi folosiţi în scopuri umanitare de Organizaţia \"Salvaţi Copiii România\".

\"Atât am putut noi să facem în seara asta. Încă odată vă spun că an de an i-am susţinut\", a declarat Andrei Dumitrescu, cel care a oferit cea mai mare sumă pentru un brad de Crăciun, din partea unei companii internaţionale.

De la eveniment nu au lipsit personalităţi ca Amalia şi Ilie Năstase, Nadia Comăneci sau Gabriela Szabo. Au fost vânduţi 23 de brazi, creaţii ale unor designeri din România, dar şi opere ale micuţilor de la Fundaţia \"Salvaţi Copiii.\"

\"Au fost foarte mulţi suporteri, designeri şi artişti care şi-au arătat în felul aceta suportul pentru copii\", a spus Gabriela Alexandru, organizatoarea evenimentului.

Fosta campioană olimpică la gimnastică Nadia Comăneci s-a aflat în premieră la licitaţia pentru brazii de Crăciun şi l-a reprezentat şi pe \"Regele\" fotbalului românesc, Gică Hagi, care nu a putut fi prezent: \"Este prima dată când vin la acest evenimet. Am şi o datorie din partea lui Gică Hagi, să aleg un brad pentru el\".

Banii strânşi în urma licitaţiei vor fi folosiţi pentru 2.400 de copii care trebuie să meargă la şcoală şi să se bucure de o viaţă normală.