MENIU

Braşovul a suferit prima înfrângere din acest sezon la Cluj

Foto: NewsIn

CFR Cluj reuşeşte o victorie în faţa liderului clasamentului din acest sezon, FC Braşov, prin golurile lui Dubarbier (24) şi Cadu (28). Alcantara (27) gafează şi trimite mingea în propria poartă, dar Cadu îi repară greşeala şi meciul se termină cu scorul de 2-1 în favoarea echipei din Gruia.

Un început foarte bun al echipei antrenate de Viorel Moldovan, în primele 18 minute braşovenii reuşesc nu mai puţin de patru ocazii. Prima ocazie a fost reuşită de Zaharia care şutează puţin pe lângă poarta lui Nuno Claro de la 25 de metri. Voicu reuşeşte şi el o ocazie la poarta ceferiştilor, Voicu şutează în Nuno Claro din 15 metri. A treia ocazie importantă reuşită de braşoveni este creată de Ilyeş care şutează puternic de la marginea careului, dar Nuno Claro respinge peste poartă. Cadu şi Alcantara se dovedesc a fi vulnerabili când Hadnagy trimite un şut puţin pe lângă poarta din interiorul careului ceferist.

Primul şut la spaţiul porţii braşovene deschide scorul în favoarea CFR-ului prin golul marcat de Dubarbier (24) care înscrie cu un şut plasat de la 14 metri, după o pasă a lui Traore. Braşovul e condusă pentru prima dată în acest sezon. Dar nu trec nici cinci minute că scorul devine egal. Alcantara (27) gafează cu un şut în propria poartă, dar Cadu (28) spală ruşinea echipei cu o lovitură de cap.

FC Braşov a fost mult mai periculoasă la 0-0, iar după ce a fost condusă, în loc să ameninţe poarta clujenilor nici nu reuşeşte să se apropie de careul advers.

Formaţia lui Moldovan începe foarte bine repriză secundă, nu pleacă din preajma careului advers.

Oaspeţii au şansa să înscrie prin Zaharia care a deviat o minge pentru Sburlea şi scapă singur cu portarul. Sburlea e foarte aproape de a înscrie, însă Nuno Claro e pe fază şi respinge şutul, poarta rămâne goală, dar braşovenii nu mai reuşesc să construiască un atac rapid.

Braşovul domină partida secundă, CFR-ul doar profită de greşelile braşovenilor. După o gafă în apărarea braşoveană, clujenii obţin un corner, iar Alcantara centrează în careu, de unde Didi trimite cu capul direct în braţele lui Dani Coman. Chiar dacă echipa lui Moldovan domină a doua repriză, scorul e în favoarea clujenilor la sfârşitul meciului.

CASETA TEHNICĂ:

CFR CLUJ - FC BRAŞOV 2-1 (Dubarbier 23, Cadu 29 / Alcantara 28-autogol)

CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Cadu, Alcantara, Panin - Deac (Didi 71), Culio, Mureşan, Dubarbier (Mara 60) - Nei, Traore (Dani 65). Antrenor: Antonio Coincecao.

FC Braşov: D. Coman - Rui Duarte, Abrudan, Diogo, Ezequias - I. Voicu (Cristescu 77), Ilyeş, N. Grigore, C. Munteanu - Hadnagy (Sburlea 67), Zaharia (A. Piţurcă 77). Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Deac 33, Cadu 41, Nei 50 / Rui Duarte 32, Hadnagy 35, Diogo 71, N. Grigore 73, Ilyeş 78

Arbitri: Augustus Constantin - Adrian Vidan, Iulian Radu

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu; Spectatori: 6.000

Vezi aici comentariul LIVE al partidei CFR Cluj - FC Braşov, scor 2-1

Mai multe articole despre:
Liga I CFR Cluj FC Braşov etapa a 7-a