MENIU

Braşovenii rămân cu piciorele pe pământ: E foarte greu să ne batem la titlu

Foto: NewsIn

Jucătorii lui Viorel Moldovan rămân cu picioarele pe pământ şi spun că le va fi foarte greu să lupte pentru titlu, chiar dacă FC Braşov este liderul Ligii I.

"Chiar dacă suntem pe primul loc, cred că este foarte greu să ne batem pentru titlu. Oricum, sper ca echipa să ocupe la final unul dintre primele cinci locuri şi avem forţa să ne clasăm aici după 34 de etape", a spus în cadrul unei conferinţe de presă Attila Hadnagy, care s-a arătat încântat de modul în care Viorel Moldovan pregăteşte echipa: "Este foarte tânăr, este foarte apropiat de jucători ca vârstă, seamănă foarte mult cu Răzvan Lucescu, aşa că ne-am obişnuit repede cu el. Marcăm mai multe goluri, dar şi anul trecut jucam bine, numai că acum a venit timpul să intre şi mingea în poartă".

Portarul Gabriel Kajcsa, intrat în locul lui Dani Coman în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, susţine că nu este important locul ocupat de echipă în acest moment: "Nu ne aşteptam să fim pe primul loc după cinci etape, dar important este unde ne vom clasa la finalul campionatului, nu acum. Urmează un meci dificil cu Ceahlăul Piatra Neamţ, după care vin două partide şi mai grele, cu CFR Cluj şi Steaua. Sper să obţinem rezultate cât mai bune în aceste partide şi să confirmăm debutul bun de campionat".

După primele 5 etape ale Ligii I, FC Braşov este lider în clasament, cu 11 puncte.
Mai multe articole despre:
Liga I FC Braşov