MENIU

Box - Lupta secolului, dintre Pacquiao şi Mayweather, suspendată temporar

Meciul Pacquiao - Mayweather ar trebui să se dispute în acest an

Cea mai scumpă luptă din istoria boxului este pe cale să nu mai aibă loc! Testul antidoping îi dă mari bătăi de cap celui mai bun boxer al planetei, Many Pacquiao.

Campion mondial la şapte categorii de greutate, filipinezul Pacquiao refuză să dea probe de sânge cu 30 de zile înaintea meciului cu Floyd Mayweather, din 13 martie.

Meciul secolului în boxul profesionist, Manny Pacquiao - Floyd Mayweather, a fost suspendat pentru moment, deoarece Pacquiao refuză să facă testul antidoping cu 30 de zile înaintea marii confruntări, programată pe 13 martie 2010. Testul a fost cerut de adversarul său şi este identic cu cel la care sunt supuşi sportivii la Jocurile Olimpice. Omul care a uimit lumea boxului când a devenit campion mondial la şapte categorii de greutate nu vrea să dea proba de sânge şi susţine că testele de urină sunt suficiente.

\"Nu vreau să mi se ia sânge cu 30 de zile înainte de meci pentru că îmi slăbeşte organismul\", a spus filipinezul. De cealaltă parte, Mayweather îl acuză pe Pacquiao că are ceva de ascuns din moment ce refuză testul.

Conform regulamentului, Pacquiao şi Mayweather trebuie să facă trei teste antidoping: primul în ianuarie, când meciul este anunţat oficial, al doilea cu 30 de zile înaintea meciului şi al treilea imediat după ce coboată din ring, însă ultimele două constau doar în proba de urină. Cei doi pugilişti vor avea cele mai mari câştiguri din istoria boxului dacă meciul va avea loc: câte 40 de milioane de dolari fiecare.