MENIU

Boureanu către Bănicioiu, la comisia de anchetă: \"Ori faceţi pe prostul, ori chiar sunteţi prost\"

Foto: RTV
Boureanu: Îmi asum ce spun că de ipocrizie m-am cam săturat

Deputatul PD-L Cristian Boureanu i-a transmis deputatului PSD Nicolae Bănicioiu că ori face pe \"prostul\", ori chiar este \"prost\", în momentul în care acesta a ridicat problema prezenţei deputatului PD-L în Comisia de anchetă privind Ziua Tineretului, deoarece Boureanu se află sub ancheta DNA.

"Ori faceţi pe prostul, ori chiar sunteţi prost, şi-mi asum ceea ce spun, ca să începem de dimineaţă cu jigniri, şi nu observaţi foarte clar diferenţa între un om implicat în chestiunile de la MTS, cu probleme legate de MTS, şi o cercetare care se desfăşoară undeva în România, în instituţiile statului. Îmi asum ce spun că de ipocrizie m-am cam săturat!", a replicat Boureanu declaraţiilor lui Nicolae Bănicioiu, cu privire la prezenţa sa la lucrările Comisiei.

Deputatul PD-L i-a mai reproşat lui Bănicioiu că începe iar "cu atacuri la persoană". "Eu v-am mai spus, sunt unul dintre cetăţenii cercetaţi pe diferite chestiuni în România, cum sunt şi colegii dumneavostră şi şefii dumneavoastră de partid, nu are nicio legătură cu subiectul acestei anchete", a mai spus Boureanu.

Anterior, la iniţiativa deputatului PD-L Gelu Vişan a fost adusă în discuţie situaţia deputatului PSD Cristian Rizea care a fost retras, miercuri, din Comisia de anchetă, de către grupul PSD, după ce reprezentaţii PD-L au cerut recuzarea sa pe motiv că este cercetat de DNA pe problema cheltuirii fondurilor pentru tineret.

La rândul său, deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a declarat că a fost clarificată problema cu Rizea, care s-a retras din Comisie. "Vă readuc aminte că încă funcţionează dubla măsură la dumneavoastră şi domnul Boreanu este aici în stânga noastră. Şi domnia sa este cercetat la DNA, e în regulă, nu vreţi să faceţi nimic în sensul ăsta. Vă rog eu foarte mult, nu mai vedeţi paiul din ochiul altuia şi bârna din ochii dumneavoastră o lăsaţi ascunsă acolo", a replicat Bănicioiu.

Citeşte şi Deputatul Cristian Rizea (PSD) susţine că Ridzi nu avea dreptul să organizeze evenimentul de la 2 mai