MENIU

Bourceanu: "Steaua e o echipă cu istorie mare în spate, dar acum e în transformare"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul formaţiei FC Timişoara, Alexandru Bourceanu, a declarat, vineri, că adversarul din etapa a 12-a, Steaua, este unul cu tradiţie, însă în prezent nu este la nivelul cu care s-au obişnuit fanii şi vrea ca echipa de pe Bega să profite de acest lucru.

"Steaua e o echipă cu istorie mare în spate, dar acum e în transformare, cu jucători a căror valoare nu a fost confirmată încă. Ei ştiu însă ce înseamnă meciurile cu Poli şi care e spiritul Stelei. Vom juca împotriva cele de-a treia rivale a noastre, după Dinamo şi UTA, şi vom vedea cât de greu va fi. Aşteptăm un rezultat cât mai bun", a spus Bourceanu.

Mijlocaşul nu crede că Ovidiu Petre şi Mihăiţă Pleşan, foşti jucători la Timişoara, ar putea să aibă o evoluţie remarcabilă în întâlnirea de duminică: "Sunt doi fotbalişti valoroşi, dar nu ştiu cum vor face faţă din punct de vedere fizic pentru că unul vine după o accidentare, iar celălalt s-a pregătit mult în eşalonul secund. Nu îmi doresc să-şi revină la forma care i-a consacrat în meciu cu noi".

Bourceanu a vorbit şi despre decizia Comisiei de Disciplină a UEFA, care a sancţionat adversara Timişoarei din Liga Europa, Dinamo Zagreb, cu trei puncte. "Nu ne ajută prea mult depcuntarea, poate doar dacă croaţii ar fi reuşit să nu piardă cu Anderlecht şi Ajax. Aşa, acum returul cu Anderlecht e decisiv pentru noi, deşi e foarte greu pentru noi. Dacă ne vom descurca, atunci la Zagreb am putea câştiga deoarece ei nu vor avea motivaţie la ora meciului", a conchis jucătorul în vârstă de 24 de ani.

Partida FC Timişoara-Steaua, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 21:45.
Mai multe articole despre:
Steaua FC Timişoara Bourceanu