MENIU

Borcea şi-a scos jucătorii la vânzare!

Borcea vrea să schimbe liniile iarna aceasta

Doar cinci fotbalişti de la Dinamo nu sunt puşi pe lista de transferări în această iarnă. Ziarul Cancan scrie chiar că Borcea le-a propus câţiva jucători din Ştefan cel Mare celor de la Steaua, Vaslui şi CFR Cluj.

Criza loveşte şi în şoseaua Ştefan cel Mare - banii s-au cam terminat iar jucătoriilui Cornel Ţălnar nu au mai reuşit să reediteze un miracol pentru a depăşi grupele Europa League.

Ajuns cu răbdarea la capăt, Cristi Borcea pare a fi gata să recurgă la măsuri disperate. \"Am avut un ghinion incredibil. Anul acesta, cu ratarea titlului şi tot ce s-a mai întâmplat e cel mai frustrant din cariera mea. Din 2010 veţi vedea un alt Dinamo \", a declarat Cristi Borcea la finalul partideide la Atena, iar planurile sale sunt, conform ziarului CanCan, foarte serioase.

Nemulţumit de actualul lot, dar şi dornic să mai facă rost de bani pentru transferuri, şeful de la Dinamo ar fi recurs, conform sursei citate, la o soluţie extremă: a propus prin telefon spre transfer jucători finanţatorilor de la rivalele CFR Cluj, Steaua şi FC Vaslui.

Singurii \"câini\" care nu sunt de vânzare la preţ de criză ar fi Bratu, Andrei Cristea, Alexe, Marius Niculae şi Torje, însă o ofertă de nerefuzat ar puteafi semnalul unui transfer şi în cazul celor cinci.

Mai multe articole despre:
Dinamo Cristi Borcea Marius Niculae Cornel Ţălnar