MENIU

Borcea: "Dacă nu câştigă cu CFR şi Steaua, jucătorii vor sta 8 ore la muncă, nu mai merge miştoul!"

Foto: NewsIn

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri, că fotbaliştii sunt obligaţi să obţină maximum de puncte din jocurile cu CFR Cluj şi Steaua pentru că altfel li se vor diminua drastic contractele, iar dacă vor refuza această măsură vor munci opt ore zilnic.

"Dacă nu câştigă cu CFR şi Steaua, iar apoi nu acceptă reducerile salariale, atunci jucătorii vor sta opt ore la muncă, aşa cum scrie în contract, nu mai merge miştoul. Păi ce fac aici? Ne iau la mişto? O să vadă ei mişto. Nu mai merge, facem act de prezenţă pe gazon şi să ne luăm banii. Indiferent de nume, dacă nu acceptă diminuarea contractelor dacă un luăm şase puncte cu Steaua şi CFR, vor sta la muncă, dacă nu, să îşi găsească rapid echipe", a spus Borcea la Digi Sport, adăugând că Ionel Ganea le va transmite oficial jucătorilor această decizie în cursul zilei de sâmbătă.

Borcea a mai dezvăluit că nu va fi alături de echipă la următoarele două jocuri din campionat şi că regretă că a hotărât să intre în fotbal. "Nici nu o să merg la cele două meciuri, m-am săturat. Îmi doresc din tot sufletul să nu mai rămân nicio secundă, dar nu pot să las Dinamo la greu. Regret ziua în care am intrat în fotbal".

Preşedintele CA al grupării din Ştefan cel Mare, Nicolae Badea, a precizat la rândul său că jucătorilor li se vor propune reducerea salariilor din cauza ratării calificării în grupele Ligii Europa. "Modificarea de salariu va fi convenită cu fiecare jucător, evident că le vom oferi şi alternativa. Reducerea salariului fix va fi compensat cu bonusurile de performanţă. Vom înţelege atunci care sunt jucătorii care vor salariu de tip rentă şi ceilalţi care vor performanţă pentru club", a explicat şi Badea, precizând totodată că Dinamo a pierdut 800.000 de euro din cauza ratării calificării în grupele Ligii Europa de la sponsorul Orange.

Derby-ul Dinamo-CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:45. O săptămâma mai târziu, formaţia pregătită de Dario Bonetti se va deplasa la rivala Steaua.
Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Cristi Borcea CFR