MENIU

Bonetti: "E greu să câştigi când comiţi greşeli grave în apărare"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea în faţa lui Gaz Metan Mediaş, că echipa sa a făcut un joc modest, dar a şi fost privată de arbitru de acordarea a două lovituri de pedeapsă.

"Nu am făcut un joc prea bun astăzi. Au fost două faze în care ni se putea da 11 metri. Ştiam că o să fie un joc dificil, dar iar am pierdut 3 puncte pe greşeli personale. Când comiţi greşeli grave, e greu să câştigi. Nu cred că e o problemă de concentrare la jucătorii mei, dar trebuie să mai creştem în joc. Am mulţi jucători accidentaţi, ne bazăm pe cei tineri, însă nu au experinţă. Eu sunt mulţumit, pentru că toţi jucătorii mei dau totul pe teren şi încearcă să câştige. Trebuie să uităm cât mai repede de acest rezultat", a spus Bonetti.

Tehnicianul gazdelor, Cristian Pustai, consideră că o remiză era echitabilă, având în vederea evoluţia celor două echipe: "A fost un meci foarte greu, care se îndrepta spre un rezultat de egalitate echitabil. Noi am crezut mereu în victorie. Am jucat bine, însă ne-a lipsit finalizarea. Puncte cu echipele mari noi am obţinut şi în sezonul trecut, e mai greu cu cele mici. Sper să continuăm pe aceeaşi linie".

Dinamo a pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, şi a înregistrat astfel primul insucces pe teren străin din acest sezon.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo etapă Gaz Metan Mediaş Dario Bonetti